Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-08-13megint előjött!:(

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-08-13megint előjött!:(

Ma legalébb 3-szor írok ide.Reggel van.És megiont hatalmába kerített az az érdekes érzés.Na mi?Hát PERSZE h megint csontra belezúgtam a v az...Jaj!
Kemény.Talán csak azé me rájöttem,h zanati csajokkal ugyan tok talizni,de kevés van és csak a kicsi nem foglalt...para para nincs ara(ismét :D)

Dél van.Mutter minnyá haz jön.Aztán ebéd,és(hülyeség) megveszünk pár suliba kellő cuccot.DE PONT MOST!AUG 13-van nem Sept.3.!De azé kibírom.
Ejj!Csak történne már meg amire má csak 7-napja várok(ha jól számolom).

1 óra múlva leszk csak kb.Emmentem Familybe

Megjöttem!Van 1 kvajó zöld táskám!meg 1 ajándék váltatyóm:) + tornacucc.Kira lecc az év.De mivel Tevec.-n senki,ezé mek a bálákhoz hülyűni.Lehet h ma előbb jövök haza.Nemtom.

Ittvok.hát...21-van.A cangám tiszta sár vót.meg se moccant.ezé késtem.3 esőzés!Mindet átvészeltük!Vannak bunkik.az enyém 3 személyes vót.3-an vótunk benne.Ugrátunk.SOKAT XD Igazi élmény vót pofántérdelni magam :)

De itt az este...és megint,és megint...És nem úgy értem h MEGINT azaz h ÚJRA belezúgtam.nem kellet MEGINT belezúgni...De amúgy még szabad vok.És mive sztem ezt a LOVE-ot így csak elbaszom ezé még keresek vkit.De ha ne lenne foglalt má pattognék.De zűrös.De az is jó csaj.Csak hát nem ceretek megint versengeni 1 csajért.Mint 3-éve...és aztán amúgy is.NE HIDD h Azé mert azt mondom h ceretlek az DIREKT VAN.
Akit ceretek azt úgy ceretem h...Nehéz téma.NEKI elmondanám.De el mondtam már neki.Mert ugye Dénes és Dendie...De ez nemolyan biztos.Mivel a válasz sztem úgyis csak NEM-lehet,ezé aztán gondótam leírom h ceretem,éés azt is,h mától váltok.Ha tudok...
De ha a zanati csajok ilyenek akko bevallom h...olyan mintha rá lennék utalva.ezért is van.Meg mert.Francba EZT is elmondtam neki...Hiába.Már eccer megneveztem a sorsot...Ő is tettes ebben...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat