Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-09-01Már csak hétvége...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-09-01Már csak hétvége...

Csumi!Bobseeeka h tegnap meg írtam.Az volt asz uccsó nyári nap!EZ MÁR CSAK HÉTVÉGE!!!!Reggel van.Remélem AZ a teve kihúzza ezt a időszakot.

Szerencse h nem ma írom a titkok titkát.Ma nagy titkot alkottam.És mind1 mit írok.A Titkok titkában megyrtam az igazságot:A szívem a tiéd Ági.És az is lecc.De mit tehetnék ha ez nem működhet...Másra kell h menjek.Pedig a cívem érted megy.de ha karót szúrnának is bele akko érted szólna uccsó szava:'(
De mivel te is csak barát akarc lenni ezért Zsófi lecc.Meg hát mit zavarlak téged ezze a hülye LOVE-os xar szöveggel?ceretlek de ezt má a vak is látja...Ha már itt pöcsködök,még idegellek is.De tÉLLEG AZÉ EZ A XAR SZÍV TÖR KI.Meg amúgy:te nem akarszr semmit,én meg it szivatlak h akarjál.megint pöcs vok.De sajna megint ez a sok hülye vátozás...túl sok volt ez a nyár.HÁT MÉG MOST!De hát mást nem tehetek.
:'( :'( ÖRÖK KÖNNYEK A NYÁRÉRT!
Sok minden történt.Sose volt még ilyen nyaram.se jobb,se rosszabb.tanultam sokat.megváltoztam 1 életre.
KÖSZÖNÖK MINDENT MINDENKINEK!Azért drámai,h a sok jó után,hirtelen a Mama meghal,és a legrosszabb is megtörténik.De ez is élmények eggyike.Csak rossz élmények.

Sajnos hnap évnyitó.Kurvára kivok.Lenne mán nomális élet a picsába!Ez a év úgy érzem cép lecc.ÚJ ÉLET JÖN!Minden osztálytársnak(ratyikat kivéve) megadom az osztályban terjedő "titkos tudást" Melynek neve:Amit suliban sose kérdeznek pedig a Ghetto része.
És egész évben cerelmet keresek.És amúgy a 4.-ben nagyot alkottam.én voltam az 1. srác akinek volt rendesen bnője(respect) csak hamar vége lett.
az 5.-et változásra számon.petyék 6.-ban ghettósodtak.én csak az EMO-sokat tűntetem el...
de megjegyzem:Mindenki,aki tud rólam itt TC-n az jegyezze meg,h amikor csak tok,elmek a spanokkal a gájerbe hülyűni,és bárkit szívesen látunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat