Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-09-24Nos,haladunk...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-09-24Nos,haladunk...

Hát,maszite minden volt.és 1 dolgot kértem megint.é csak 1 részét kaptam, meg.De az pont a lényeg volt...
Vmit csinálnom kell.Wigy és én,ha ezt ilyen komolyan venném,akkor ellemségek lennék.de hát most imét a para.az andinak a Kokó teccik.És ha visszahúznánk engem szemelne ki.Ha viszontr a Wigy a Petrával próbizik,akko itt nincs gond.De ha marad az andinál,akko még gond van.mert az Ági...Még (talán csak 1 kicsit) cereti.És a Wigy úgy tesz,mintha lenne esélye.1 22-es csapdálya.Én meg ki akarok törni.kiönteni a lelkem.De nem tehetem.Ez a benttarás bánstokkal,végül depresszióval jár.ezért vok hülye.
Mert csak az Áginak önthetem ki magam.De ez nem megy.vmi nem jó.A 2 golyóm megvan hozzá(tehát elég tökös vok hozzá:D) de akko is.1 óra jel akadályoz.
az időzítés.nem tudok csak úgy felrobbani előtte.Vagyis,titkos nyelven,kell 1 csavarhúzó,amivel robbanásra készre rakjuk ezt a TNT-t...De mi lehet ez a "csavarhúzó"?Barátnő?Önbecsülés?Bátorság?Tapasztalat?hát csak rájövök...És asszem 1 új TC-s (elv)társ.
És mátol ŐSZINTE vok!Nem érdekel,h figyeli-e az Ági v sem.lexarom.Nekem csak ez az oldal nyújt nyugodást dilis felfort agyamra.és amit itt leírok,azért suliban lécc nem szivatni!

Most csak úgy punnyadok.leírom ami eszembe jut.Jobb ha legyőzöm magam.Kírtom az akadályokatr.és csak az fog érdekelni,mi jó.mást hagyok a csábanekem má elég ebbő a sok szopából.De ha szemem előtt zajlik le...És nem léphete közbe!hát Ők 2-en basszák meg.Még ha nem szándékos,az Ági akko is DIREKT csinálja.De te nem...Csak nincstevég h ezt lásd.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat