Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bori naplója


Mammamia [1185 AL], gazdája Bori
2007-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/1185
2007-11-26

Hey!
Íme remek hétvégém története:

Szombat: délelőtt elhúztam egy mittoménhova ahol csak nálam 3-4 évvel fiatalabbak voltak a gyerekek így csak a felnőttekkel tudtam dumálni és pong-pongozni. De jó volt! A kicsik néha felugrottak a hátamra meg sikoltoztak, de azért tökre élveztem! Ennyit erről.
Délután (mármint ebéd után) ünnepeltük apám szülinapját. Kapott 2 tortát; az egyiken 50 szál gyertya volt (3 ember kellett hozzá, köztük én, hogy mindet bele tudjuk szúrni a tortába és hogy meg tudjuk gyújtani is) a másikon csak egy 50-es. Apám ajándékai: hugimtól egy terítőszerű izé, bátyámtól egy vicces jellemzés gyurcsényról, anyától egy CD, nagyszülőktől a kevésgyertyás torta, és tőlem egy másik CD teletömbe musicszövegekkel. Hát asszem mindenki élvezte!

Vasárnap: délelőtt kellett egy csomót tanulni, de délután elmentünk Debrecenbe a Da Vinci kiállításra ami tök jó volt! Egy rakás jó cucc volt. Igaz, hatalmas volt a tömeg, izzadtságszag keveredett parfümmel és fingszaggal, de volt egy fickó aki tök vicceseket dumált, úgyhogy élveztem is! Este 8-kor értünk haza, de megérte!
Ennyi volt!

Helló!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat