Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2007-12-04jogos?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2007-12-04jogos?

nos,rájövök h lassan visszasírom a múéltat,.asszem me semmi sem lecc olyan,mint régen.pedig az szép volt.néha vissza akarok kapni a 4. végét.az uccsó bulit...Amit én rendeztem.Életem 1-ik nagy pillanata volt.egyetlen szomorú arcot sem láttam.Mindenki örült.
De mást is.Most viszont olyan más ez...örülök a változásnak,de akko is.2 ember van,aki megváltoztatta az osztály a belépésével.Andy és Petra.Sokat változott mindenki.A gery még nem alkotott.De tud vmit a srác,csak olyan fekete folt a lila folyadékban...
és talán a lányok égénylik még h csoki, virág bók,de igélik még azt h Csók,törődés,és udvarlás...
a Fiúknak is kell ám sok dolog vazz.nem ám csak durvaság keménység meeg bunkóság!Meg merevség!Meg undorodás!pedig a legtöbb lány ezt csinálja.
Hiába 21. század,1 fiút is lehet simogatni,ölelni,és kedvesnek lenni vle.Kivéve,ha az 1 érzéketlen faragatlan,töketlen,impotent pöcs,aki bánt 1 lányt.
és nem bántok lányokat,mert paraszt dolog.és nem érzéketlenkedek,és faragatlan se vok,nah jó nem tok rajzolni,hát itéljetek el.töketlen se vok,csak ha 1 fiú azt mondja h bebizonyítja,a mai csak egyből a gatyáját kéri...Pedig Ő komolyan akar bizonyítani,nem vmi idióta"fuss át az úton a lila sálammal" dologgal.az Impotens szöveg mg télleg ilyen tapntatlan szemétre illik.Én nem vok az.Példa:Ha most az andi elkezd ölelgetni,nem ugrok rá meg nem cikizem,csak állok.lesz ami lecc,kihasználom a pillanatot,megörökítem és mosolyogma mek tovább.Ugyanígy,ma miko be akart húzni a lány öltözőbe(hajtott a vágy) de nem mentem be.mert a tapintatosság fontos.és 1 fiúnak is kellhet olyan ami 1 lánynak,Csak nekünk kell:
-Bátorítás
-barátkozás
-gyengédség
-kedvesség
-hozzáállás kérdése az egész
Ha azonban vki csaj hajtani akar 1 fiúra akkor:
-leszólhatja,hülyézhetje,de ne durván
--ismerje ki
-és ehhez igazodva legyen vle kedves,vagy "vagyányabb"
-ha félénk,kéddezd meg emmentek -e vhova( pl hazakísérne-e,vagy eljönne XY-felé)
-ehhez légy a barátja
Ha úgy érzed esélytelen,de osztálytársad(mert ha nem az,de nem ismer,akko karó,sőt ha nem vagy neki szimpi vagy nincs semmi alkalom miko talizhacc vle,akko is haggyad) akko télleg csak a barátja akarjk lenni
-Persze mivel(én magamhoz viszonyítok itt) nem nehéz ilyenre rávenni 1 srácot,ezért csakaz alkalmat keresd,tehát érdeklődj miko szabad,és 2-esben maradjni próbálj vle.
-viszonyíts hozzám ha ismersz,ha nem akko 1 jól immert sráchoz aki rendes,és ahhoz visazonyítsd mindenkit.
ellenben soha ne:
-csinád azt ami felhúzza az agyát,csak ha már télleg minden sima
-gorombáskodj,csak ha télleg rossz napod van
a csajozást em írom le, azt már 1 titkod doc.ba leírtam.
eGyébként el kell döntenem melyik útron menjek...Van pár,de sajna 1-ik sem könnyű.Sztem amelyik bejön...
De most télleg döntenem kéne csaj ügyben.De nem mek egykre,míg a másikkal nem tisztázom mi a kotta reám nézve...De ez sztem csak hétvégén lecc meg...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat