Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bori naplója


Mammamia [1185 AL], gazdája Bori
Titanic

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/1185
Titanic

Voltunk Titanic kiállításon. Nem voltak a felhozott tárgyak túl hatalmasak, viszont rengeteg kiegészítő szöveg volt és így mindent megtudtam, amire kíváncsi voltam análkül, hogy mondjuk a kapitány jégbefagyott testét meg kellett volna néznem. Őőő, azt nem hiszem hogy megtalálták és felhozták, ez csak egy példa volt.
És volt egy jéghegy is, ami már tele volt mindenféle emberek kéznyomával. Én is szerettem volna, hogy az enyém ott díszelegjen a többi között, csak a bátyámnak menhetnéke támadt és nem volt elég idő beolvasztani a mancsomat.
Kaptunk egy olyan cetlit is, ami egy jegyre hasonlít. Én mondjuk egy olyan nő voltam, aki a lányával akart elutazni New Yorkba az 1. osztályon. 46 éves vagyok és baromi gazdag férjem van. Jó mi? És állítólag életben maradtam.
Viszont ami borzasztó, hogy a legénységből 212-en haltak meg és a 3.osztályon is 180 körüli az odaveszettek száma. Annyira izé, hogy az 1.osztályon olyan rengetegen menekültek meg, míg a legénység közül alig páran. Napersze így se sok a túlélők száma. Sőt! Szerintem BORZASZTÓ KEVÉS!
Nah, mentem.
Pápá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat