Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Bori naplója


Mammamia [1185 AL], gazdája Bori
Ma még nap volt

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/1185
Ma még nap volt

Olyan jó idő volt még ma is, mint az előző pár napban. Csak most picit elszomorodtam, mert bejelentették, hogy hülni fog még a levegő majdnem 10 fokot. Úgy járkálnék már pólóban. Nem igaz...

De kiolvastam egy nyálas című könyvet. Kellemesen csalódtam! A tartalma egyáltalán nem volt nyálas! Sőt! Nagyon tetszett, így az írónőt felvettem a kedvenc íróim közé. Nem mondom meg, kiről és miről írok, nehogy valaki öngyilkos legyen...:D

Most töltöttem ki az adatlaomat. Imígyen:

Hogy lehet hasonlítani egy ember életét egy rágógumihoz? Hát simán... Először, amíg ovisok vagyunk, meg mindent az orrunk elé tolnak még a "becsomalgolt" állapotot éljük. Majd a suli eljövetellével megfosztanak minket az önbizalmunktól és küzdőszellemünktől. A sok igazságtalanság és az embertelen röpdolgozatok által az ember elhasználódik, majd mikor már dolgozni megy, teljesen elmegy az íze. Aztán a nyugdíjjal eljön a kiköpés ideje valami szembetűnő járdaszegélyre, és egyre többen járkálnak rajtunk, amíg már csak egy fekete paca marad belőlünk, amit a víz elmos.

Eme vidám kis összehasonlítás után szeretném leszögezni: szeretem a hétfőt! Nem úgy mint Garfield. Na oké, én se szeretek fölkelni, meg minden, de valahogy olyan jó érzés, hogy egy újabb hét jön, amikor kijavíthatom az előző heti hülyeségeimet.

Kedvenceim:
Most nem fogom leírni, eléggé megviselhette az olvasókat a rágós sztori. Ha valakit mégis érdekel, írjon!

Ciao!

És erre kiírja nekem, hogy nem megengedett szavakat használtam. Hát tudja mit csináljon a nem megengedett szavaival! Na, mindegy, egy ilyen nem fogja elrontani a kedvemet!

Peace!

Szép február utolsó előtti napot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat