Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2008-04-18most ŐSZINTÉN(!!!)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2008-04-18most ŐSZINTÉN(!!!)

Hy!mostanában úgy kivagyok akadva...Az egész kibaszott suliba! Most tegnap úgy vt utáűllom Kittyt,de petrát nem,mégis mindenki utálta,aztán kibasztak osztálfőnökiről,ahol hAlászJudit(ajókurvaanyádattenyálasbüdöüsribanchdögönnélmeg!)
xart kellett vna hhalgatni,de miko "neked Este nEkem Máskor" Meg "nekedígy jó nekem úgy jó" Meg h "de van aki máshogy szereti" hát azokon bexartuk,me ha a baszásra gondolsz...DÁHH!LOLL! Aztán a folyosón sokkal jobb,csak a tanárival szemben,az xar...De otthűvös van,és 2 csajjal tökre jóba lettem,akik arra mentek,meg a 7.-eseknek is ott integettem...aztán miko eluntam,akk meg csettintgetve énekeltem h "always look on the bright side of life!" és tök jó vt.Csak aztán kérjek bocsánatot,meg utána beszélgessek jutkapicsával...blablabl szerintem te röhögtetted őket blablablabla erőltesd má magad blablabla...
aztán foghúzás...Be vtam xarva...Elérzéstelenítették,fél pofám nem éreztem,de a fél orromat sem,de azt ahogyan a fogamat feszengette az xar vt...tehát h alig bírt vle,és akkor ott rángatta fejem,meg mondta h 20 éve dolgozik de ilyen erős foggalmég nem találkozott...meg h csontritkulásom má nem lecc:D...aztán meg h egész nap nem ehetek,és tejet nem ihatok,és öblöhetnem sem szabad,na az izé vt,főleg me mindig vérzett a helye a fognak,és elég morbid vt...
Ma meg,mint ahogy tegnap gery Meginnt szivatottazzal a Fannival(nah jó talán bejön,de majd a táborban,bár má ismerőse vok,ezért talán így kezdődik...)
Aztán naccünetben megmondta neki h nem is.
uTána park,nah ott még semmi,vArgy emment,utána én is,mindenki,csajokal jól megvtam,petrát elkisértem,stb...Aztán hazajöttem,itthoni ... aztán meg felmentem MSN-re...jÓVAN LEÍROM!aszittem azé barát vok,erre 4 legfontosabb ember,ez így jó,de a vargy?Mé az 1-ik B.E.I.SZ.-tagot?(Bunkó Energia-ital Ivók Szövetsége) és h én nem vtam ott,még számmal sem,arra úgy megtutáltm h aszittem virtuálisan folytom meg,és MÉLYEN meg vok sérte,és nem rdekel,ezért nem bocsátok meg,majd vhogy bszopatom de amíg nem csinál vmit ezellen addig én meg jól megutálom!és a Vargyból is elgem van!De ezelőtt!HARD TECHNÓ A REPEDEZETT PADON!!!
AZ VOLT A STÁRFELVÉTEL GERYVEL!A 2 HÜLYE HÉtFŐN IS KINN LECC!JÖJJÖN MINDENKI A GÁYER HÁTSÓ RÉSZÉRE A PADOKHOZ!12-14-óra között lecc a fellépés!és most vissza a vargyra...
a szobros izénket leszarta,nem iszik velünk Energia-ialt,sőt eccer szó nélkül otthagyottminket,és őt eszk a csajok,és I-I-ennyi választja el h járjon velük!dE azé velünk van!h Ő is szerencsétlen!Ő is bunkó!Zavaró h ennyire jó neki,és Ő elvan nélkülünk,ottvannak csajok,de nekünk nincs ilyen!de azé velünk bénákkal lóg!ilyenkor neki is kívánnék vmi rondát a fejére,és akk jöhetne mint szerencsétlen!de most Ő sem jobb!
Meg am is!Engem baszogatnk ezerrel,Ő meg!És MOST nem utájjuk a Kittyt?De én utálom a kittyt!ez így vt jó!ÉS AZT A PLAKÁTOT SsZEGGYÜK MÁ LE!!!!!
zavaró h má minden ellenemvan!!!!
Ideje kézbe venni a dolgokat 1 jobbegyenessel me 1 balhoroggal!Annyit segítettem má Lisának is,de akk 4 legfontosabb ember,én meg vhol a picsában a seholvidékeny?bAZzD MEG!!!!





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat