Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-08-06 Dear Lover

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-08-06 Dear Lover

Láttam egy hullócsillgot...hajnal van... és láttam... pont... pont mint két éve... de más volt...csak álltam, mert méylen azt reméltem nme látok mert nem tudom mitkívánjak és.... és nem az volt mint két éve... és remélem hogy ezt nem bánom meg, mert jót kívántam...de msot sokkban vagyok...egyből attól félek hogy ha nem elszek boldog akkor ezért nem leszek boldog de nem így kell megközelíteni.... csak aggódok.... de mégis ahogy újra kimentem, tudtam hogy jól döntöttem, jövőre kell gondolni... csak fura mennyi mniden változott két éve után de ez ráébreszt... nem gondolkodhatok már azon hogy miylen lenne mnidenúgy mnit akkor. Mert már én se az az mber vagyok és erre ez a pillanat volt tanú, bakker ezt már ítam, totál deja vú érzés... mniden mehet tovább ahogy el vol rendelve, visszatérve vay nem visszatérve, még nmetudom.


dejó hogy nem engedte a dupla bejegyzést... emese is tudja hogyan kell elölni az mebert, a tomi elvete a 3d izét a tibi meg feltörte az xboxot, mélyebben is le van írva.
A mai nap nem volt rossz tibivel meg tomival lógtam, hülyültünk a tomi felvetteazt a 3d izét, tibi feltörte az xboxot én meg csak néztem,é s jóba lettem tibi anyjával. PEtiáékkel nme akarok emléekzni ere a sok baszakodásra, bögrével nem sok haladás, holnap megyek irókézbe. Természetesen ösztönből kellett ki x-elnem azt hogy 11-es busz... még mnidiga kurva veszélyzónák... vannak oylan dolok amik kiöknek a beszélgetésből...ilyen volt emesének az a mondata hogy már isemr is hbsz-es palikatakik aban a koleszban llesznek....ííííííííííííííííííííííííjjjjjjjjjjjjjj ennyt eről. Esezmbe jutatta 15.-t és még sok mnident. És szar volt.Mint annyi mniden más is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat