Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-08-08 Zsebre Dugott Kézzel

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-08-08 Zsebre Dugott Kézzel

a Mai nap...a mai nap az ivásé és a szerelésé, a hüyle vallomásoké és mnidené aminek egy 08-08 nak lennie kel la kerek kaliber és a mágiksu 16 összeg miatt vagy amit az ember akar. Reggel tibi hozott jó 4 éves bort. Igazán minőségit, azt jól emgittuk, monsterrel keverte és megölte a barbi slinky-jét. hiába tekertük nem javult meg. Az ember mnidig tudja mikor érdemes igent mnodani. Utána át a tomihoz, onnan át petihez. és petinél ha nem megyek be most itt sopnkodnék. de bementem. és jött a kántor. Nem jó a kántorban hogy magának valónak állítja be magát és még kevésbé jó hogy nem hasznosítja azt hogy mekkora ember is ő. de amikor segítség kell ő jön. Így esett hogy jött. Jött, és megszereltük a slinky-t 2 borkóla mellett. Forró vízbe mnosteres flakon, úgy zsugorodott össze, igazi kígyó efektus. Pálinkás üveget az 5 literes uborkás üvegbe. Na ez már beszéd. Jó tíz perc és egy halom optimiszmsu után a slinkyt zsugorodva, de megjavult. A csomagom elindult, és holnap reggel futo ka lucval. ÉS ráadásu lemese is rámírt és beszélgettünkés nm kerteltem megírtam hogy mi zavar belül.

"nehéz lesz

szóval

még mindig limbózok hogy

egyáltalán látni akarod az én képemet vagy csak én erőszakolom ki és vajon agyon járattad már az agyad azon hogy én mégis mit akarok vagy kiporszívóztad az összes gonolatod hogy úgy menj oda mint üres szoba a bútorboltba és vajon egyáltalán vársz-e TE valamit vagy számodra ugyan az ha én ott helyben leugrok egy hídról vagy öregszek 30 évet és eljegyezlek"

pozitív pillaant volt, iazi megőrülős. Ez a nap egyértelműen arról szólt hogy ismét megtanuljam mekkora ember a kántor, és hogy egy negatív élmény még nem veheti el a hitem, igenis hogy hajlani kell a lehetőségekre, mert ki tudja mi jöhet.

quimby koncert yutube-on élő...most múlik pnotosan..totál oda vagyok...


A Mai nap egészen összejött az élet. Jól érzem magam. Szép nap volt. Még sok dolgom van. De végre úgy érzem tartok valamerre, bármerre is legyen az.

megint deja vou kép és szöveg zavaró



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat