Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-08-25 Élvezd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-08-25 Élvezd

Több perspektívából néztem már vissza a tegnapot mint az lehetséges lehet, érdekes dolog tud lenni az élet ha az ember objektíven áll hozzá.

Tipikus...pont egy ilyen estén ne legyen face...meg tc...bementem negyed 5-re, fél 56 ra még csak egy kis sört ittam de találkoztam esztrtivel, nórival esztivel barbival martinával és ágsotonnal donátával és akiket kihagytam,azokkal is, pl zolival. . a koncet alatt ne itta, de találkoztam jan ival, aki holnap kles 36, é eléggé rszeg volt ,ágoston rosszulérezte mgát hogy a basszeros a eszti palija. Videóztam nident a konvcert vége után, miután megittamkb a papibor felét meg még mást is, és elbeszélgettem a banda trombitásával aki nekem egy iste volt.
aztán csak mászkűltunk gáyerbe de erről a olnap megnézendő videó többet mond, talán nme lsznekolyna pozitívak az emberek mint most tűnnek a ideóba, most mniden jobbnak tűnik, de a ké pnem tiszta, avégén márcon kötöttem ki és nme igazán találtam a helyem, el is jöttem és tom elértem a biuszt, amikor bejöttem taláéloztam a dorinával és talán honlap találkozunk, akkor még józan is voltam... koncert, borok utcája,. papibor és trombtás plai , kresz aztán gáyer, sok monólog aztán hbs előtti utcta aztán eszti eltűnz, mekibe kzunchyval dumáltam, koncerten csukszi köszönt, buborékot fújtunk, aztán gáyer, sok magyarázat-..eszuti kzét fogtam hogy vezesse, holnap nézem visssza avideót..aztán márc.15,aztán mentem hazfele, ztán busz, ott tomiva dumáltam, maradt egy üveg zsubrovkám....meg marci meg ádám..erős este volrt,eszti plaija abasszeros pexi szerű nagy képű faszi, a trombitás ismerős. a többi nem uik be, kunchy jófej, a dorinával köelbbi kapsoalt kilakítása ajánlatos... talán azért nincs tc hogy senki ne kémekgye ezt ki nmetom.ma friss...holnap visszanzem is tudni fogom mennyire éhezett a vodámra mnidenki arra nem fogok emléezni hogy selyem fúnak vagy mniek neveztek ahogy a melleiemt tapizták, sok mnidne homáyxlos lesz, ezvan..... de jó este, ahogy reméltem, sok barátságra tettem szert és talán pár nőnek ei s jöttem ,és skat ittam, ez jó
Már kialutam magam. A tegnap az elfeledett nők estéje volt...túl sokat álmodtam hogy telefonba pötyögjem. Kezdtem azzal ahol doriánával 5 másodperc beszélgetés után smároltam a márk meg bele akart ugrani aztán folytathatom ott hogy Kenneth vhogy vmi álom tárolóba volt ésahogy az ágyon feküdtem gyakilag félig álmodtam ahogy az álmokba ugrált, azátán rendet rakott és megdobáltam chuck norris petrezslyemmel, aztán vmi nagyon jó bárban voltam, a pultos csajjal beszélgettem, Pete vette az italt egy pnoton nekem meg a nemistudoomki csajoknak, aztán leváltotta a pultost egy feka faszi akinek votl autotune-ja és ott ugráltunk rá, mozgott a padló jl felszerelt hely volt aztán... az utolsó álmom már be se ugrik vmi csajjjal volt.Talán emesével már nemtudom. Jó nap volt. Nem néztem vissza a napot, nemis tudom vissza akarom-e, persze tudni kell kivel hogy állok. Jó volt. Csuskzi is köszönt de bazzmeg annyira palija van hogy igazából.... most sokra megyek azzal ha itt rápályázok nemigaz? Elfeledett NŐk éjszakája... Ma vmit ennem is kell, ottis itt is, egy így nem állapot.... a thököly nem volt annyira tele ahogy észrevettem. Fura volt. Láttam hogy az ágoston is emberből van. Látni sok mnident, pl a részeg Janit aki ma 36(!), talán mostanra ki is józanodik. sokat aludtam. Jó volt sokat aludni. Remélem a ma este is jó lesz. Sose árt a jóság, nemigaz? Legrosszabb berúgás a túltöltéses berúgás. Az ember nem ivott sokat, az agya megmaradt. De annyira nincs semmi hogy feltartsa. Semmi. Amikor leér az a valami, baszhatom. Ez a rendszer lényege. LEér az alkohol, és elbasztam. Amior leért leültem egy helybe. Az ami már az esztiékkel volt... aZmár csak egy lecke egy basszerossal aki nem ismer és egy lánnyal aki nagyon jól ismer. De a kreszpark... A kreszpark. Az hogy megismerkedek... és az első benyomás...az első benyomás...nem tudom mi. Nem tudom mit kaarok....ó de. Bűvész trükköekt mutatni és remek storikat mesélni. Ehelyettmsaját magamban ültem. De az a jó, hogy csak nekem van videóm. Ementem és ÉN megnézem. A többieknek megmarad amit elmnodtam hatezerszer. Próbáltam kifejteni. Elromlottam. Nem bírom sokáig a dolgokat. Messsze nme ittam eleet ahhoz hogy edzésben legyek, és messze nem voltam elég huncuthogy edzésben elgyek. Eléggé elbaszódott mostanság mniden, egy estére elengedtem a hajam. És az maradt meg hogy a hüyle aki mnident kamerázott.. De jó hogy megmaradt. nekem jó. Mert tudom. De senki másnak nem az. A részeg embernek a világ áll a fején.

Az a gondolat hogy mennyire simán elhozhattam volna és ki is osontam volna egycsajjal a mai nap folyamán, és az érzés hogytalán ez is bennem volt mikor felkeltem oylan kurva korán, eléggé iylesztő..de ma van nálam kuuurvasok rágcsálható cucc hogy kellemesen utántöltsem a felszívódástés nme elsz gond.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat