Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-08-27 For What It's Worth

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-08-27 For What It's Worth

Más volt a szentimentalitás. Sok mniden volt más ma. Ma kicist más volt a világ, félig voltam jól ha nme teljesen csak nem mertem elismerni.

én sajnos írónak akarok állni de el kell ismerned, ha ennyi okossággal nem állnék irónak bottal kéne agyonverned. az a hátránya hogy bármi fáj azt kiterítem egy lapra. De nem akarok az lenni mai nem vagyok. Ha fáj valami tudhatják hogy fáj. Már nem bánthatnak. Valahogy már nem kételkedek a sorsomban, legvégső esetben odamegyek egy író emberhez és a képébe dörgölöm a műveim hogy útbaigazítást adjon de nem érdekel, én egy kibaszott író leszek, mert írónak kell lennem, erre születtem. Sok minden fáj ,de úgy érzem hogy ha valaki tudni akarja tudja. Nem akarok sírni ,az nem férfias, de amikor volt barátnőm szilveszterkor megmondta hogy ő most viccen kívül kifogja nyírni magát merthogy nem szeretem, és eléggé komolynak tűnt, akkor igenis hogy bőgtem mert tudtam hogy egyszer már majdnem sikerült neki és basszameg ha meghal azért magam fogom okolni. És bőgtem mert a gondolat hogy valaki az én hülyeségem miatt meghal így is majdnem meghalt egyszer...az túl sok volt. Az ilyen erős dolgot persze nem nagyon hajtogatom de mindenki azt nézte hogy ott küzdök a szemfolyadékommal. De basszák meg. Idáig szégyelltem volna magam és nem mertem volna az emberek szembe nézni, de ők is voltak részegek. Ők is csináltak hülyeséget és úgy ítélkezzenek hogy fölöttük is ítélkezni fognak. Fuck them. A fájdalom adja nekem a legjobb anyagot ahhoz hogy sikeres író legyek, hogy amikor legközelebb be akarnak szólni hogy "hah te voltál az a kis részeg fasz" megmondom hogy aha, most meg én vagyok az a nagy sikeres gazdag fasz aki abból gazdagodott meg, hogy leírta mekkora egy kis fartúró vagy. ÉS ez jól esik. Mert tudom hogy nem számít mit tesznek, csak azért utálnak mert nem bírják hogy nem vagyok akkora fasz mint ők. Nem egó, tapasztalat. egy percre se akarok egónak tűnni, de ismerem magam és ismerem őket.

EZ jó volt és bölcs. Ó és írnom kéne. Anniy mniden van a ejembe. De maga a nap. felkel, át tibi, kockul, haza, fapfap, sok rtoastkenéyr, muter kioktat, fura álom, tibi tomi délután ki hídhoz, nem igazán akaork megálló közelébe menni, a kóla finom volt. ennyi a nap. nme sok nem kevés.

Sok embert kell még meghívnom egy sörre ha egyszer oda jutok. So kember mentett meg. Kedves emberek. Olyanok aki kazt is megkérdik hogy jutottam haz. Mindekni kedves. már-már gynús lenne. De nmetudom. Fura. De jó. Jó tudni ohogy ha elveszek és elengedem amgam nem kezdek tömegmészárlásba, ugyan az a szeretnivaló idióta vagyok. Csak egy ksi segítség kellett. És az emberek segítettek is. Karma. Úgy érzem vissza kell fizetnem. ÉS úgy érzem vissza is fogom. Ne megy sör lesz. De boldog vagoyk. Fura mert eleinte morogtam hogy elvesztem ,de ugyan úgy jó társaságba maradtam. Valaki vigyáz rám odafent. De attól tarto ka óninak tartozok egy bocsánat kéréssel, nme igazán merem megnézni a vieeón miért. De tudom hogy tartozok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat