Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-08-30 St.Jimmy

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-08-30 St.Jimmy

Összegeznem kéne... Azt hiszem a nyár minden percét kiélveztem...
vajon mniden nap úgyy keltem hogybármi elhet belőle, és legalább a valamit megpróbáltam? nem, nem próbáltam eléggé. Sok dolgom lett volna ami semmivé lett. De a végére azt mnodom eleget éltem. Voltam am gam kis köörű de mégis bulijába, voltam a zsúfolt szaron és el is vesztem, amit a karma miatt éltem túl...aztk ell mnodjam hogy megéltem a magam életét... Még a honlap, és egy hétvége... honlap a sütögetéssel igazán lezárjuk ,elbúcsúztatjuk a picsába ezta nyárnak nevezett pihenőt... tarkuc szeme megsérült, de éreztem hogy még így is szeretem, bár remélem rendbejön, olyan kurva keveset van otthon.


ez a nyár más volt.

Négy nap álom nélkül.

Megszoktt volt hogy nem álmodok. Nem votl értelme. Álmomban máshol jártam. Álmomban egy lánnyal voltam. Minden este boldogok voltunk együtt, és mniden reggel boldogtalanul keltem nélküle. Nem volt jó, de legalább az álamimban velem volt. Nehéz volt felfogni, hogy bár nincs oylan messze, sose lesz már közel hozzám. De kellemesebb volt úgy ,hogy szerepelt az álamimban. Így aztán persze hogy szíven ütött, amikro már a negyedik napja nem jelent meg álmomban. Nem mnitha más mgjelent volna. Csak aludtam, majd felkeltem, elmélkedve az ürességen ami az álmom hlyén volt. Szerettem vonlaaz hinni, hogy csak az álmaimban. Az igazság az volt, hogy csak pont annyira volt ürres, mnit az éeltem. Sehol egy kedves hölgy, egy szívárvány a távolban, egy édesítő a kávéban. A idő napos volt, de nem úgy ahogyan egy bodlog embertmegvilágít, hanem ahogy narancssárgán süt egy magára maardt emberre. úgszint ragyogott a hold az ablakon, de nem azért hogy segítsen meglátni bárkit aki esetleg mellttem fekdne az ágyamban, hanem hogy emlékeztessen, egyedü lvagyok, és ezen gondolkdonom kell. Azon gondolkodtam, hol ronthattam el. MÁr nem reméltem hogy megálmodom. Bölcs embernek próbálom vallani magam, aki tudja mit miért tesz, és ez azzal jár hogy mindig úgy gondolom, hogy amit tettem az a helyzethez mérten a legjobb tett volt. Így aztán amikor eljutottam oda, hogy megpróbáltam megtalálni hol is ronthattam el, nem találtam meg azt a pontot. ÚGy éreztem mniden úgy ment ahogy kiterveltem, mégis egyedül feküdtem az gáyamon, azon gondolkodva vajopn mások mit álmodhatnak. Vajon azok, akik mellett a párjuk alszik, vajon másról álmodnak, vagy csak a saját életüket látják, tudván hogy a legjobb helyen vannak. Szerettem vonla ezeket az álmokat. Szerettem volna a csalfa ember álmát pont annyira, mint a boldog emberét. Minden jobb az ürességnél. Reméltem, hogy mások álmával talán mások életét is megkapom, ha csak egy napra is. Hátradőltem az ágyban.Lehunytam a szemem, és álmodtam. Csakhogy azt már valaki megálmodta helyettem rég.
2012.08.31 (elmúlt éjfél)


Ez a nyár más volt. Semmi huncutság. Semmi remény, ha mégis az hamisvolt. Semmi út. De amikro belegondolok...amikor belegondolok ez egy jó nyár volt. Egy oylan nyár ami a haverokról szólt. A tibiről és a tomiról és a kántorról. Tövis csak besétált néha hogy éreztesse velem mennyire magam alatt is kell hogy legyek.minden napot annak éltem ami. Sozmorúnak a szomorút, és kockulósnak a kockulóst. ÉS amikor karnevál volt én bizony megszorongattam a karnevál tőgyeit. SEnki nem mnodhatja hogy nem tudtam élni. De senki nem mnodhatja hogy önhibából nem nőztem be. De nem ezt reméltem a 2012-től. legalábbis a nyarától. Minden esetre adott 1 szar, egy feles, egy egészjó, egy szenvedős, egy jó, és 3 olyan hónapot ami úgy volt jó hogy nem volt jó. Haverok. Haverok... fontosak de ugyna úgy halok meg velük mint nélkülük... mindenki aki az egész bros before hoes meg hasonlókat kitalálta...mindegyik éppakkor dugott... nem hiszem hogy véráldozatig mennék desokra képes lennék most egy nőért, magányos vagyok...3 hónapja vagyok maányos....nem tudom hogy bírtma ki vagy kinek tettem szivességet azzal hogy azvoltam, mniden estre szar volt....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat