Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-03 Nothing Ever Changes

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-03 Nothing Ever Changes

Két és fél hónap telt el azóta hogy úgy éreztem hogy ha nem jön most a szünet én összeroskadok, nem bírtam reggel a buszra menni és a teremben közvetlenül hátra se nézhettem. A szünetekben ki kellett számítanom mikor hol van hogy lehetőleg még véletlenül se legyek ott, miközben az osztálytársak kezdtek hidegülni. Kibaszottul ideje votl egy szünetnek. ÉS visszatértem. És minden más is. A szünet csak a to be continued táblát szüntette meg, minden pont olyan elbaszott volt. Kimenni a buszra. Jön 4 emberrel. Már-már nevetnék azon ahogy ő egáll, mnidenki odajön, köszön, már csak az kellett volna ha vissza is mennek és télleg átérzi az meber a társaságszabdalást, de azért leülök a magam kis helyére hátul. A szobromnál várt a barbi. Nincs ott szobrom természetesen....de lehetne. Az a hely az kulcs motívum elsz már érzem. Szóval buszon persze hogy thökölyn valami fura okból fel kell pattannia, de én már félig amúgy is lennt voltam a buszról ,szóval.... legkissebb problémám is nagyobb volt, övtáska nélkül szar volt az élet. De persze a barbi már várt. Szóval miután felvette ma szoborpózt, mért ne sétáljunk. Hát jó, akkor sétáljunk. El coffeshop companyhoz, nincs nyitva. Csak a meki van, de ott bármit adnak az nem kávé, barbi mniden estre vett, én feldolgoztam hogy részemre még nem gyártanak kávét a városban 8 előtt... Hátjó. De itt mé csak elindutunk az úton. Főtéren valami szemetszúr. Bazdmeg nem egy emse meg egy faszija.... mniden pont ott foyltatódik.... barbival kellemes kitérőt neki, és tovább az úton, innenől nem iskmertem el de el van baszva a napom. Tipikus évnyitó, verssel és szaxofonnla, najó nme oylan tipikus de tánc most nem volt fel terembe. A megszokott, ahogy folytatósik. Emesével kb a láva people szinten mégcsak rá se néztem, bassza meg átbaszott mint mindegyik. Osztáylfotón szemüveg nélkül, elvégre változatosság. Mesics majdnem velünk szembe van, majd vele elbeszélgetek, meg a barbi felettünk, jó a felosztás. Délután barbival megbeszéltük hogy fuck everything, és irány haza. Tibi buszon bár reggel találkoztunk ,az órarend szar. ÉS tovább. Miután kihevertem hogy csak emg tovább a kép ,át tibihez....minden....picivel kellemsebb a barátok miatt, akiket mnidig többre értékelek néhanapján. Kiváncsi vagyok ,emrt innen fogalmam isncs mi lehetne a kiút. És kurvára nincs ötletem. tanácstalan voltam ,ezért örültem hogy vége votl az évnk, a mostani pedig pont ott folytatódik.... Szóval.... nemtudom, majdcsak lesz vlaami azt hiszem, de fogalmam sincs mi. De leglaább megírtam a novellámat, ami már a levegőben is lógótt meg így a hétre is megvan, fuckyeah. Nehéz leszebbő la helyzetből kijutni, de biztos vagoy kbenne hogy a megoldás majd a seggem is leviszi az ülőhelyemről, bármi és bárki is lesz az.

Egy kép facebookon. Ennyi kellett volna hogy csak talán felfogjam mi folyik itt. De amikor nem kapcsolok... Egy kép. Egy kép. Egy kép amin végre bele tud nézni a kamerába, egy kép ahol.... ahol gyakorlatilag el is temettem magam... PErsze hogy rossz mniden... küzdök mert azt hinném küzdeni egyszerűbb. morogni hogy a világ szar és mnidenki bassza meg, nem felismerni a problémát...egyszer ismerd fel... egyszer.

Eléggé bizots vagyo kbenne hogy erre az egészre valami fura el nem magyarázható valami lesz a válasz...miért fontos ezt leírnom.. fogalmam sincs... fogalmam sincs vezet-e még bármi bármire vagy a legjobb amit tehetek ha... nem, már megint nem mehetek vakon. Annyira jó lenne ha nem fájna. Ha Látnám ezt a sok szarságot de nem érezném ahogy szép lassan kicsinál mert hiába is küzdenék ellene... fáj... Ezt nem akarom. Nem akarok fájdalmat. Nem okztam senkinek se már jó régóta és nem kéne mniden nap azt tapsztalnom hog egre rosszabb és rosszabb és mnodhatni lehetne hogy ez még valaminek a visszafizetése de már visszakaptam a szar 7 hónapot. Már mnident visszakaptam. Abba kéne hagyonm hogy az hiszem hogy okka lszopok. Azért szopok mert ide kerültem. Azért iylen szar mniden mert rossz döntést hoztam.... Vagy mert túlságosan megszerettem egy jót, én már nemtudom. fradt vagyo kahhoz hogy küzdjek bármi ellen is... nem tartom fenn a látszatot...de a novellámat szeretem...az újat. meg a régit. Meg mindet. Nincs kivétel. Miért lenne nemigaz? Ágoston ma folyton az egómba akart tiporni ,de én már irónak tituálom magam de fuck that, az vagyok. Csak az élet rugdal. De nem tudom miért. De talán majd a honlap más lesz. Elvégre megy tovább a film, kitudja lehet hogy csak az utolsó felvonást kellett volna megvárnom ,amikor mniden rendezősik.... vagy úgy kezdődi kaz új.... mnidegy is, a lnéyeg hogy optimizmus és kabbefaszom nehergelj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat