Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-06 Where My HeadUsedToBe

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-06 Where My HeadUsedToBe

El vagyo kbaszva. De ingnap volt. Szóval ingnapban votlam elbazva. Prsze azért segítettem az embereknek.

Most már morogsz. Most már nme próbálsz megváltoztatni. Feladtad. Egy darabig azon győzködtél hogy egy sms-be nyerd meg, de azzal kezdted hogy nevetségesnek nevezel...ezzel bazdmeg nem fogsz levenni a lábamról. De mindegy is. Jössz szembe velem, és azt látom hogy morogsz. ÉS azt látom ohgy odébb mentél.
Úgy tűnik feladtad. Nem fogsz velem magadtól beszélgetni. Rajtam múlik hogy valaha is szót váltsunk, mert te többet nem fogz ezen erőlködni... ha ránézek a cipőmre nem az jut eszembe egyből hogy veled vettem, de eyre többet gondolok erre a tényre... És megállás nélkül gondolok arra a kávéra. Arra a kávéra amit megbeszéltünk de sose ittuk meg. ÉS talán sose fogjuk. Könnyebb volt téged okolni. önnyebbvolt azt mnodani, hogy te hibád és bazd meg. Könnyebb mnit azt mnodani hogy nagyon jó lenne veled és nem tudnám elviselni ha a réginél kevésbé lehetnáénkn csa kegyütt, ezért inkább sehogy se vagyok veled....Azt hiszem ez a váalsz... Csak ezt tehetem, mert rád gondolni fáj.... Túl...Túl tökéletes vagy túl... túlságosan is úgy érzem hogy.... hogy ezl enne a legjobb... De fürdőruhában... Rövidgatyát vettél fel. Tavaly is abban voltál. Valamiért fura. ÉN nem veszek rövidgatyát, mert voksolok az ősznek. Nem akarlak utálni. De vissza se akarom fogni magam. Ezt az egész elbaszottul jó dolgot akarom. Nem tudom hogy csináltad ezt. Hogy neked nem volt különleges. Hogyén vagyok ebben az elbaszott szerepben. Hogy nem estél vissza. Hogy minden olyan csodás maradt. Hogy minden ennyire fájt. Tovább lépnék. Valahogy bennem van hogy csak 10%-al kéne többet beleadnom a dologba hogy a zitával elgyek. De valahogy nem megy. Túl sokat jelentesz. Talán ezt kell tapasztalnom. Talánnem arról van szó hogy a fanninak kéne itt ostorral csapkodnia. Talán nekem kell ezt visszakapnom. Talán nekem kéne szilveszterkor kitörnöm neked ha nem tettem volna meg elégszer. Talán. Talán ezzel fizetek meg. Ezzel a végtelen szenvedéssel... túl sok mnident érzek...és túl keveset tehetek. Nagyon belemerültél ebbe mielőtt elkzdődött volna. Túl tökéletes. Szenvedek. sZenvedek mert ez az egész elemészt. Eszembe jutsz fürdőruhában. Bele őrülök. Eszmbe jutsz de úgy ahogy én akartalak talán sose votlál enyém. ÚGy tűnik sose voltam Számodra én csak... csak egy valaki voltam akivel lefeküdtél... számomra... számomra te valami egészen más voltál... És most... most nem tudom mit is gondoljak... mit is várjak, vagy reméljek. Ötletem sincs. El vagyok baszva ehhez. Nincs erőm ehhez a sok baromsághoz. Egyedül éreztem magam nélküled...i was lost without you.... most meg kell szoknom hogy csak oylan van, hogy te nem vagy. Túlságosan meszerettelek ahhoz ohgy csak így kibírjam hogy elhagysz.Fáj hogy vagy, és fáj hogy nem vagy velem. Fáj mnden. Örülnöm kéne, de semmi se hat ónak. Ki akarok feküdni és feledni mindent, de mit tehetnék... Betemet a tény hogy jobban elvagy nélkülem... írtam nem egy novellát a dolgokról, és csak picit lettem jobban


a tesi erős volt, az ing jó, a rajz fura és az embereket zavarta z ing foszforeszkálása, rezsőt megkaptam egy picit, a zitának göndör haja volt és csak 5 órám. délután jött át tibi és tomi, picit baromkodtunk és mentek is...holnap megint a buszra kell szállnom..nem akarok buzra szállni..annyival jobb nekem a 7-óráson...senki sem akar bántani az emberek kedvesek... de a barbi kedvéért mit tehetnék, délután meg mesiccsel kávézok, de tuti hogy azok még elhaldnak a hely előtt mert most mégis miért ne.... De írtam egy totál elkéepsztően jó novellát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat