Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-12 Under My Thumb

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-12 Under My Thumb

Fuck, nem ide képzeltem magam...bele se mertem gonodlni hol elszek szeptemberbe...a nyáron nme mert az egész egy kapszula volt, egy alagút, egyik végén be, másikon ki, és eltelt 2és fél hónap. vitatkoztam az angfoltanárral és a szabóval sumáltam, és kézzel majdnemszétnoymtam egy adrenalindobozt vagy mi a csöcst. Ágostonnal beszélgettünk hogy az a motor vajon hány köbceentis lehet mert hatalams, kiderült hogy 125, jól átlettünk baszva mnodhatni dehát... ennyit az apró dolgokról.

mert mi is a boldogság? A boldogság látni valami mniden hibáját, ráöbenni hogy egyálalán nem tökéeltes, és mégis tudni hogy nekünk az a valami, esetemben valaki kell. Néztem azt a feneket. eGytalán nme am legtökéeltesebb leg kerekebb fenék. Ahogy az a sárga felső se a leg sexibb agybomlasztóbb felső amit valaha láttam. De a kurvaélet igazán rosszul éreztem magam miatta.



Prübálok nme rád nézni, és mire észbe kapok már neked teszem az agyam. El kell ismerni, nem a legjobb érzés. Azért megnéztem a popód, hátha látok benne valamit ami igazán fájna, de ne mláttam. Ahogy a sárga felsőd se aleg bomalsztóbb sárga felső valaha. Láttam a válltáskád de nem dolgoztamfel. Hova lett a piros táska? és mik azo ka kitűzők? azo ka kitűzők amiket nme vagyok halandó elolvasni. Hova a faszomba tűntél? kurvára jó lenne egy kbiaszott ölelés. Egy. Nem várom tőled a lovas menetet, egy ölelésre vágyom és kész. Csak nem pusztulsz bele. De nem kérhetem. Nem is beszélgetünk. Azt se tudo mhogy mától egy hétig vajon mi változhat, hogy beszégessünk. Fogunk-e beszélgetni? vagy ez csak az én fejemben létezhet? akarsz-e te még szeretni engem? egyáltalán érzel valamit? vagy csak annyira élvezed hogy magad lehetsz amellett a macskajancsi emllett? vagy nem kételkedsz abban hogy szeretsz? túl jó voltam vagy túl rossz? egyáltalán értem én bármit is? egyáltalán számít -e még bármi amit csinálok? ez mnid csak a decemberi visszaadása? azért van ez mind? az a megrendíthetetlen hit hogy ennek mennie kell és a feldolgozhatatlan mégse? 3 hónapos elmaradósat játszunk úgy érzem. Kurva gyorsan megváltozott a pakli. Kurva gyorsan lett a nem nézek rád-ból köszönök reggel. Kurva kevsének érzem magam. Kurvára akrom akarj. ÉS kurvára nem értem miért vagy velem iylen. Ki a faszom ő és mit tud ő amit én nem? Megállás nélkül baszol fel. Nevezzük ezt szerdának. A heti ciklikus kurva menetrend. A faszom bele.a fejemben a mesterművem is pont úgy alkul mnit a leghamisabb novella. Egy érzéssel. Öt perc a nő ölében. Nem egy bármikro megírandó novella lmény alapján szeretném megírni, már feltéve hogy lesz ilyen élményem. Azt hiszem csak elképzelhetem amgamnak, milyen is lenne öt perc az öledben. Majd más, még véetlenül sem erről álmodó nyavalyás megálmodja helyettem.eGyáltalán hány éves? tudod te mennyire felbasz ez a korkülönbség? nem, nem tudod mennyire ki tudok készülni ettől. Mindig egy idősebb kell miután én kikerülök. Miféle faszom dolog ez. De te nem provokálsz. Te csak nem törődsz azzal hogy kibaszo lvelem. ÉN pedig annyira oda vagoyk érted hogyinkább megjátszom hogy jól vagyok mnithogy ne beszéljek veled. Bazdmeg hogy megbántottál. ÉS bazd meg. Kibaszottul nem tudom mi kéne most nekem.De ez a fapfap hiába ,nemveszi el a depressziómat, de ugyan úgy el vagyok baszva, de márahhoz sincs edvem, és totál lehetetlen lenne ölelkezni, beszélgetni se tudunk, igazán tudjátok ti nők mennyire és hogyan kell kibaszni az emberrel ,ez a bajom veletek. ÉS hogy kurvára szeretlek. És hogy nem mertem kimondani. Talán pnot ettől féltem, de... talán ennek is csak idő kell. Talán berényben mégis győzhetek, talán nem berénybe. De nem azzal nyerek hogy a másik arcoamt mutatom, nem ér semmit a hazudozás.

Everybody's a fucking comedian. Nem tudom mikor és hol basztam el. Sose tudom. Talán most más baszta el nekem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat