Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-15 Excuse To Try

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-15 Excuse To Try

Szar érzés szüret közben is rád gondolni. Ha más nem, hát fájdalmas. de ott volt az emese ásványvíz hangzon ez bármilyen hülyén, ott volt bizony. Persze anélkül is eszembe jutottál. Sok mnidenen gondolkodtam ma. ÉS mnidig dájt amikor eszembe jutottál. Mert rossz érézs. Mi lett volna ha ott lennél? ha csak így hirtelen akkor egy halom kínos kérdés, ha a nyár is velünk lett volna akkor mármegszoktad volna őket és csak egy fárasztó szüret. Estére már máshogy gondoltam mert rájöttem hogy kkor előbb/később kaarunk volna menni és zavartuk volna a harmóniát. Össze vagyo kkeveredve, hogy vajn te vagy a fanni kérte-e hogy vegyek fel előtte maci nacit ,totál kiesett... Fáradt vagyok. Te meg kellenél. Gondolném hogy ez az egész ugyan az amin én mentem keresztül ,a jó öreg le kell feüdni valaki mással paradigma, de annyira nem jelentett neked semmit ez az egész, hogy ez nem játszik. Azért utálom amgam mert nem azt modom hogy bazzmeg jöjjön valaki más. Azért utálom magam mert azt akarom hogy te gyere vissza, te legyél itt. Hogy mnitha időt utaznék ,ez az egész mnitha meg se történt volna, ez az egész nem létezett volna. Pontosan utdom cak a zöld pontok által hogy fennvagy-e. Fura egy érzés. Nem tudom már mit higgyek. Reménykedjek-e a berényi bármiben... 5 percben... vajon ma is vele voltál-e... vele lehettél-e... annyira közel lakik vagy el akar rángatni emsszire, fogja magát és kibuszoz vagy ahhoz messze van, kurvára jók lennének a válaszok pedig totál kiakasztanának. Jó volt amíg beszéltünk. ÉS szar most hogy nm. De mit beszélnénk? mnident mait mnodhatnék elmondokitt. ert ez mniden amit mnodhatnék, és ez mniden amit nem mnodhatok. Mert boldog vag. És semmi jogom ezt elrontni bármennyire is szeretém. ÉS ne tudd me mennyire utálokezért mnident és mnidenkit.

Sok meló volt a szürettel. Jó volt a családi körben politizálgatni és komcsi vicceket mesélgetni, meg a hofin nevetgélni. Amit ebben az évben megtanultam, az a részegség tényének elfogadása. Ez van, az ember iszi kaz ember berúg, szégynkezéssel csak rosszabb lesz. túl soakt filóztam emesén, de szeretem a szüretet. este rámírt és kifejtettem túl sok nmident..pnot mnit a csukszival csak msot ketten.... pont úgy. burkoltam beszélgetünk, nem mnodjuk hogy a másikra gondolounk de tudjuk jól. csak í fentiszöveget teszi semmissé vagy semmisebbé. valahogy már annyria nem emrek hinni a berényben. csak boldog akarok lenni. ennyit akarok. nagy kérés lehet. de túl sokat szoptam már.

olyan mint egy sárga reklám felület a buszo ldalán, jó annak akinek megy az életképéhez amikor látja
olyan mnt a szívárvány a bőrig ázott embernek az agyon szorongatott de át soha nme adfott virágcsokorral a kezében és a romantikus esernyős séta után hazasétálgató lány szemáben
az egyiknek egy hiper szuper csodás csillogós valami hogy tejszínhab legyen az ő habos kakós szuper napján
a másiknak egy buzis sznárnyadat ami jól kiröhögi



Az igazság egy embert sarokba szorító szemvakító fényesség, és az ember lelkiismeretn függ hogy vakító és rémítő, vagy megnyugtató és biztonságos. De mnidenképpen sarokba szorító, ha az ember futni akar előle.

ha az ember elfut a gondjai elő laok nem tűnnek el, csak lehetőséget kapnakarra hogy akkor támadjanak az emberre amikro a legkevésbé számít rá
de az ember rövid időközökre elhiteteheti magáva lhogy nme léteznek
jelenleg azért szaro kahetiem, a napjaim mert ez aszokáss. meg kéne szoknom és semmi bajom nem lenne.
de az ember nem szokja meg ha foylton kap egy pofont
a tűréshatárt nem egy bőkezű állam húzza
a tűréshatár meg van húzva egy pnoton, ha azt foylton átlépik, akkor az ember sose fogaj elviselni ami történik
hiába mnodanám hogym ajd megszokom, iylen a hétköznap



Szóval ittvagyok.. hajnali kettőkor... itt vagyok ahol hagyott. nem alhatok, gyúrnom kell... nem maradnék ha nem érdekelne. nem maradnék és nem próbálnám megfejteni amit nem kell fejtegetni, hogy egy kibaszott teher vagy kolomp vagy bármi vagyok, a tényt hogynemfogok kelleni bármennyire is akarok ,és hogy mait akarok az ellenkezik mnidennel és szörnyű vagyokutálnom kéne magam de boldog akarok elnni, és gy hajnali kettőkor ez számít.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat