Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-09-23 Blow Me

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-09-23 Blow Me

Éeltem legjobb bulija volt. négy napig tartott. Nem votl megállás. emberek között voltam. öt év múlva is mnodanám, és próbálom győzködni magam hogy lehet még valami, ami legalább hasonlít ehhez. Nem tudom, túl jó volt. Túl erős, de jó.Nem aludtam rendesen. Sok mniden van a fejemben, de valahogy alssabb vagyok annál hogy ki tudjam fejezni, szerencse hogy a barbival besézltünk, és hogy kurva sokan voltunk, mnid tudjuk a történetet.

I.
már hatkor akartam irni, de nem a szálláshelyen vacsoráltunk és ott a wifi, utána ott vt program, tizkor nekiálltam üzenni de nem küldte el, utána pipáztunk, inni csak a fülöp borát és kevés páleszt, bolla megjátszotta hogy bebaszott vagy be is baszott 1 decitől, egy kibirhatatlan pöcs volt.


odi és a vivi bebasztak aztán átszöktek, zitáékat alsógatyásan fogadtam, a fülöp nem aludt mert a fehérrel dörmögtünk ő meg nem birt ettől aludni, fél 3 fele kifeküdtünk


II.
a gyógyszer dolgot szeretem mert pozitiv vagy, de utálom mert erősebb vagy annál hogy rászokj. Ma a lassuság után barbussal kis pálinka, fonyód, megcsaltalak, másokkal kávéztam, de nem beszélgettünk olyan jót, egy kis séta azon ami egykor balaton volt, aztán vonat vissza, odi vett 50(!) tojást, rántotta est van, virslis rántotta, meg iszunk
III.

3 liter a pokolban, de hatás sehol. iszogatunk, a lányoknak kell a pánik, nekem a lányok.

III.
Másnapos vagyok pöppet, most métáztunk. Nők mindenhol

ma nem ittam, csak a tegnap. Mindent bevetettünk, fél üveg bor fél pálinka, ha ma tudunk venni a holnap se lesz szebb. Gitár, zenélgetés, meg maga a fíling, tegnap editékkel emese is kitárgyalva agyon filozofáltam magam.


tul dramatizálod, én is rájöttem hogy az egész életem egy kibaszott majdnem, ittunk, ennyire( kis mérőszám)hogy a zitus velem aludjon, de nem, hazament, baszhatom. De majdnem. De legalább nem az emesén járt az agyam, olyan mintha kedd lenne. Nincs időérzék, 3 nap buli és ivás, ez a berény érzés.

fél. KIbaszott.5 van mire ágyba tértem. Holnap hulla lezsek, zsankóék kétszer égették ki a szőnyeget, jó estevolt de túl kurva hosszu.

Ma:


tegnap megingott. annyira más mniden. annyira megszoktam hogy emberek között agyok hogy mindig beszéletek valakivel. 3 óra alvás messze nem elég. nem tudom eldönteni hogy fáradt vagyok vagy a pia nem tudott ennyi idő alatt rendesen kimenni, elvagyok baszva. nem bírtam írni, kamerával vettem fel a gondolataim, de nem bántam. berúgtram egyik npa, és nem szégyenkeztem, totál bevett volt. másnap ágoston berúgotté s semmi. volt egy óra hogy totál ott voltam hogym ost megyek és szarrá verem a fülöpöt, pépes fossá. de megfogtak hogy ne, és megbeszéltük. túl so ka stori és túlságosan nem érdekelhet ennyire, bebasztam, boldog vagyok, sokáig erről beszélek és sok mniden megvilágosodfott leőttem. a könyvről hallottam de amíg a sebestyént se fejezem be addig nekem aztán hold meg sajt.


első nap az ő borát ittuk mert adta

a zsankóék külön váltak tőlünk

és a fülöp antiszoc volt, mi 20-an pipáztunk, ő meg nem bírta a társaságot vagy nemtom. Odi vett bort, totál jófej. szóval ő vett bort, és afülöp tőlem akarta elkérni az odfett borát, merthogy első este adott blablalba. Odi mnodta hogy keverjem azt a bort be, ő hogy adjam nkeik. Mondtam majának és ágostonnak hogy ha akarják keverjék be, csak haggyanak ki ebből. eZt a fülöp úgy vette hogy én el önzőzöm a bort. ÉS itt lett elegem. Mert arra mentem hogy mnidenkinek jó legyen. Nem akartam elvenni a bort, de ha nme az enyém nem adhatom oda se. ki akartam maradni. és rám haragudott mnidenki más hibájáért, és ha nme jön az odi és ébreszti rá erre, ő velem háborgott bazzmeg azért hogy a giczi megitta a borát. és elegem volt hogy törődök vele ő meg szarbaa vesz. ÉS nem bírtam, mentem, émég sohal, sismétlem soha nem akartam ennyire megverni valakit. Frank megállított,é s télleg odi maitt békültünk ki, másnap már jóba voltunk stb.stb. de ez sok volt


én se ittam ma

ők ittek, de holnap iskola

*a

annyira más itthon. Vonatonm eghalgattam a feljegyzéseket, vagyis a tegnapot, tegnap előtt ksézebb votlam a zitára akkor nagyon nyomultam, bár tegnap méginkább mert kezdett berúgni én meg optimsita voltam, nehogy azthidd hogy vmi hunxcut, szimplán csak jó lett volna egy lánnyal aludni, amolyan fura filozófia. Soakt beszéltem emeésről, mnidenki kérdezett, mnidenki elmnodta a véleményét. ugye tudod hogy amikor az van hogy videózok ,akkor részeg vagyok. pnot ezért tegnap este mniden videónál mnodtam hogy neaggódj dénes nem vagy részeg, csak eszedbe jutott ez meg ez és jó ha tisztázzuk. ÉS tök jó emrt megmaradt a tegnpa ,a brunci fejét vécépapírba tekerték, van kép, tele vagyok képekkel


a barbinak írt dolgokat mazsolűzom csak. van még, felvétel és emlékek, mniden. De valahogy nem kezdek msot bele a gyűjtögetésbe. Alig gyúrtam, soakt kell pótolnom. rossz lesz.

kis tények:

-az odi kedves, megölelt,beszélgettünk, olvasta versecském
-giczi szereti a glavalicsot, addig itattuk foylton maíg nem éáradozott róla, be is rúgott aztán foylt mnidenfele.
-ágoston aszitte halomra kúrom a nőketm ert mnidenki jött a szobámba, nyomultam is a zitára.
-a dóri gyógyszeren élt de nagyonkedves volt, elbeszélgettünk.
-edit is kedve,s emesét kitárgyaltuk 2. nap.
-emese egyből lekurvázta enikőéket, azért vannak roszba.
-brunci fejét betekertük vécépapírral, kiégettü ka szőnyeget, rossz neveken szólítottam az embereket, a szabót elszökött inni
-soakt fogllkoztukn a szabó pipere dolgaival, valahogy mnidenkivel foglalkoztunk.
-a zsankóék aszitték én közösítem ki őket, én hogy ők engem, de utolsó nap megbeszéltük és elszívtunk asszem 4 szenet.
-tormának vicceket meséltem a másfél órás úton, billiéárdba taroltam.
-2. nap kifeküdtem a fűbe, zsankó vitt be.
-gigi nem tartja okra a mélyhangú macskajancsit.
-bolla csak játszotta hogy bebaszott.
-ofő férjének asa sörét kiburítottam.
-zitusra nyomultam, vele akartam aludni,jó lett volna, de aludni mentek.
-de a zasankó a gigivel aludt, jó nekik
-barbus és odi zsankóéknál aldutak és tangába táncikátak, a balaton elbaszott hideg volt.
-eligazítottam két spanyol turistát.
-2. nap barbus hányt.
-ágoston interjuvoltam 3. este.
skaperék a huzatot is kiégették.
-ágoston regulázta a bollát amikro nme volt hajnalndó aludni, kurva iylesztő volt.
-a kukát szarul dobtam k iazt ott zsonglőrködhettem, szandráék adtak tusfürdőt kézmosáshoz.
-A boros üvegekkel amikro elemnt az áram 3. nap, én dobáltam ki, be a bokorba.
-a vonaton mnidenki bealudt, és én isk ómás voltam. egy kbiaszott perc alatt pörögni kezdtem, de nagyon. nyúltam a táskámért, alkoholos filcet elő, ott álltam a brunci előtt, hogy bjaszot rajzoljak rá
-a Tormával is itattam pálinkát, ami nagy szó.

bazdmeg. ez volt a nyár. ez a summer paradise. szeptemberi balaton. más. de jó. nagoyn jó. oylan jó hogy nem szabadna kimnodani, félné khogy lekiabálom de már megtörtént. és jó volt. imádtam ahogy volt amig volt.


Amikor pa is pálinkával vár, megváltozi ka világ elméletem. Annyira más gy. Mert jó volt ez így. Az egész bernyt elmeséltem, mnident, de ő is kivörösödött, 3 napi torna előnyöm van. A picsába is úgy de úgy... amikor már én mondom hogy sok lesz.... a sok facebook jelölés.... meglepően sok facebook jelölés. asszem tudjuk hogyan kell élni. asszem. fura ez. nem apró dolog hogy fater ad pálinkát, de valahogy kurva soakt is jelnt s...nemtudom. az is fura hogy nnna msot egy zsák iskolát nekem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat