Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-12 Love Me Or Not

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-12 Love Me Or Not

Biztos voltam benne hogy ezt már használtam, ismét meglepődtem. Pedig egyértelmű lett volna. Várom hogy rám írjon, bár úgyse fog. Ahogy a pályázatot is várom, és ahogy vártam hogy az a retkes matekdoga is négyes legyen. Nem tudom eldönteni eltűnt-e vagy sem. Jó elnne ha az a vivi besétálna az életembe....túl tökéeltesnek tűnik...ÉS mért hagyom ki a Uknchy-t....ötletem sincs miért de kihagyom, kb. mint a zitát, a hajlam megvan de valami mégis hiányzik.... sose jövök rá mi. Emesénél is rengetegszer hallottam nemet, mégis összeütöttem a dolgot. Dsak tudnom kéne hova kéne koncentrálnom, sé ha már itt tartunk, akkor viviiii....hát viviii.... mellettünk van a termük ,ez sok jót eredményezhet.... sok jót bizony, csak egy kezdő beszélgetés kéne, mint anno a moziban.

Volt egy elbaszott álmom:

Elösször vmi borderlands szerűen coop játék ahol call of duty2 és red dead redemption szerű iszonyat borús helyen mászkáltunk tipikus zombis játékban, barikádolni kelett stb. aztán vmi bástyán voltunk, tudtam hogy London, de alattaunk minden láva volt, asszem egyik zanati haverom volt velem. lenéztem, és vmi templom volt de én aszontam hogy az a BigBen, és az ablakainál láva volt. ekkor ment ott 1 vonat, hirtelen már a vonaton vagyok, és kb itt derült ki hogy én most megyek egyetemre, mert vmi egytemre küldenek, ahol a korosztályomat tanítják. utána már autóban vagyunk úton oda, asszem Győrbe volt, erre rájövök hogy nincs nálam az utazó táskám, szóval bemegyünk ruhákat venni. jó sok szarozás után veszek pár ruhát ,egypár mégis volt nálam, de valahogy mégis hazmaegyünk, és asszem úgy volt hogy kedden mentem, és senkinek nem is szólta mhogy én elhagyom a hbsz-t, és egy naponm aradt közölni hogy hát én msot el megyek viszlát ami iszonyatosan fájt a szivecskémnek, és ott voltam az utolsó napon és elbúcsúzgattam és ott volt evettke meg mindenki emese valahogy nem, az előző termünkbe voltam, és nagyon szomorú voltam de mégis vártam az új helyet. orvoseszter tanárnő konkrétan hüppgött és vmi csók is volt, igazi romantikus elvtávolodós jelenet ne kérdezd nemtudom miért. Mondtam hogy ne aggódjanak valószínüleg egy hónapon belül visszatérek, nem bírom én ki egyetemen. Aztán az odautam vonattal volt, és a hely nagyon fura volt. Irónikus volt mert emlékszem hogy ott volt az evettke csak fekete hajjal, egyik osztáyltársam az a zanati csávó volt, és valahogy nem volt problémás beilleszkedni vagy tudomisén. A tanórák iszonyat nehezek voltak és volt egy óra ahol mindig vmi irományt kellett vinni, a terem hatalmas volt és egy templomra emlékeztetett. Vmi az udvaron is volt, talán óra talán csak mászkálás, jaaa meg a városban is mászkáltam bár nem Győrnek nézett ki.

Megvan a heti novella, ideje volt.
Milyen boldog is voltam amikor megtudtam hogy ma nincs emese... vagyis amikor észrevettem. barbit táncoltattam barbust ölelgettem ágostont terem végébe cipeltem ait csak gonodltam, ki gondolta volna hogy az élet megbasz? fizika röpdoga, nyelvtan röpdoga matek 2-es bár javíthatok, hát hogy kapnák be....1 jó kávézás mesiccsel, frappét is ittunk bár elég gyanús egy cucc...legalábbis a vaníliás. fura álom, sok mindenkinek volt sok baja a nap végére.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat