Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-17 Short Change Hero

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-17 Short Change Hero

Itt vagyok hát. 5 kurva hónap után. 5 hónap imádkozás és reménykedés ide jutatott. a kibaszott semmi kibaszott közepére. basszák meg. basszák meg a reteks zsűruik bassza meg az a kossuth díjas faszcibáló rohadék és bassszák emg azok a gyerek moelsztáló retkes kerszt alá bújó tevedékek. nem a legjobb nme lettem. az első kurva tízbe nem kerültem bele. a rejtett tartalommal. a jelentéssel és a megfogalmazással. az első kurva tízbe. oda se. Aoha nem reménkedtem semmiben se ennyire. Legalábbis semmiben amire gondolni tudnék. Soha semmit nme kaartam igazán nyerni. Ha már ott voltam, talán, de addig semmiképp. Addig semmi se számított. Most számított. Most fontos volt nyernem, fontos vot élnem egy piicit, hinni abban hogy ott leszek pesten átveszem a díjam és kibaszott boldog leszek mert végre nem csak én mnodom hogy egy kibaszott író vagyok, elismer végre valaki azért, végre nem elsz igaza a kibaszott laikusoknak. nme lehetne igazuk. senkinek nem lehet kibaszott igaza. ez nme olyan mint lóherét keresni, hogy ha ez nme hát tovább keresem hátha egyszer, ez nem az az időpont. robbanna fel. baszódna mweg az egész. basszódnának emg az okotk és baszódnam eg az aki emgnyerte. ha én nyertem volna meg akkor én baszódnék meg. nincs indok arra hogy akkro hagy cserben az úr amikorfél évig kérlelem hogy msot az egyszer. nem adsz erre váalszt. hogy a faszba adnál. senki se ad erre választ. érzem hogy a barbi egy kbiaszott apradoxon. egy kbiaszott szeretnivaló meghalnék nélküle paradoxon. nem fog szivárványt vinni a szar helyzetbe de a szürkévből féligszíneset csinál. elég ahhoz hogy bármelelyik kapcsolatom szétessen, emrt egy lnáy nem barátkozna meg a gondolatával, mégsincs köztünk semmi. több lenne mnit bármi, mégis én egy kibaszott kapsolatra vágynék. hogy azt is semmibe vegyem és azt is elrontsam. csakhogy akkor nem érdekelne. most miért érdekel? mert most csak ez van. most nem tudom átérezni, nem tudom elképzelni miylen elhet az a világ, amiben nkeem van egy kapcoslatom ,emrt abban a világban nem arra építek fél hónapot. de kurvára kárpótolni fog. kárpótolnia kell. mert kurvára nem fogja senki se támogatni. mert én élem az én kurva életem. mert én hiszek benne. mert én próbálo ksegítnei másoknak és én próbálom másoknak bemesélni hogymegéri felkelni, miközben magam sem akarok. miért kellett beszélnem róla. miértnem örülö kannak hogy jön az eszti. mert nme udok örülni. szeretni tudom. szeretni és nem törődni vele. fasz vagyok. vagy csak szerelmes. nemtudom. nem akarom tudni. azt akatam tudni myilen érzés jónak elnni abban amit csinálok, értékelni amgam és lenni valaki, kiadni a kurva könyvem és átélni a sikert a pnézt a barátopkat az élményt és mnident. minek kelnék fel? kit érdekel ez az egész? mire megyek ezzel? a fülö pnem segít. a fülöp csak tovább rontja a kurva helyzetet. azzal lehet tudtomra adni hogy törődik ha kurvára kiszáll a képből kicsit. legalább amíg a vihar elül. faszom az egészbe.

fuck this fuck them fuck everybody fuck the system fuck the nurses fuck the hopes and fuck the dreams and fuck that city and fuck that man and fuck the judges and fuck soberness and fuck drunkness and fuck the state beetween drunk and sober fuck all the things that have ever mattered and ever will

De vége van. ahogy azt annyira reméltem, a stressznek vége. Nincs több doga, sőt, páylázat sincs bazmeg. bárcsak emese rám írna. annyira fájni fog a holnap. annyira fájni fog látni őket ott agyon táncolgatni meg az összes faszom. rohadt élet, mikro lesz ennek vége. eszti össze fogja ütni ágostonnal, bár palija van, össze fogja.

Nevezek másik páylázatokra. Olyan a páylázat mnit bárban nőzni, kell pár ppofon mire az ember belejön, és ha sokat próbálkozik nem zavarja ,de csak az első az amit igazán ártéez. sZóval nem szarozok, beküldöm még máshova is.

Honlap pedig avató, én pedig jól fogom érezni ,magam, az sem érdekel ha azo kott basszá ka hangulatot, az is lehet ohgy egymást ha eddig nem, én bizony részeg leszek, alig van tankönyv a táskámban, d van benne 2és fél liter bor és 1 amxosüveg pálnika és egy szörnyeteg alap, itt bizony buli lesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat