Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-20 This Love, This Hate

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-20 This Love, This Hate

Ejj egy szombat a házban töltve. Borderlands és döglődés, továbbra iazon gondolkodva miért és mégis mennyt jelentett a barbi. Még egy novella. Tomiék ki akartak hívni, nem mentem. Nem vagoyk oylan állapotban. Ma csak ülök. Ma így a jó. Baaaaaaaazmeg mindjárt november 1. De utálom halootak napját, sosincs jó idő... Sok mnidenö sszedőlt. Össze sűrített érzésem volt, nme volt időm átértékelni ohgy a páylzat is elment, a kónyásat se volt erőm átértékelni, csak éltem a nagyvilágba, ma ülöp is akart hívni, 2 rossz dolgot tehetek vagy videózok vagy táncolni próbálok, olyan részeg vagyok mindkettőt próbáltam, meg beszélgetni is, kegyetlen egy élmény. Talán a Barbi volt az egyetlen biztos pont, elvégre csak ő tartotta bennem a lelket. Ha a ló másik oldalára estem volna az nem egy este jönne el, de ott és akkor nagyon soakt jelentett, többet mnit máskor, el voltam veszve. El is kell úgy hiszem. Talán beszéltem szabóval a mélyhangú macskajancsiról ,igazából vmi mintha rémlene. Ahogy az hol ültünk, ott ahol már nem elsőre, meg a hátsó rész ahol még nem voltam. De már szombat van. Csak ülök itt, elmélkedni nem jó, az már mögöttem van ez mg msot van, azon se gonodlkodok mi elsz, tessék tovább élni. Tssék tovább írni, egyszer valahova beküldöm ,egyszerre több helyre akarom, párat találtam is de valahogy nem tetszenek, dehát az örkényes tetszett és mi lett belőle.

megtaláltam. Megtaláltam aki nyert. Megtaláltam azt a valkit aki összetörte a reményeim. azt a valakit. azt a vaalkit aki egyszerre tölt el csodálattal és utálattal. Azt a rejtélyes ám gonosz valaki. Akinek jók az írásai. Amit utálok.

Ködös időben hívott ki a luca. tibi ottvolt, addigra már pörgött a luca. fanni hívta, kellemesen nem figyletem, elkötöttem magam egy angol zászlóval és egy tibivel folytatott diskurzussal, és hazafele furán gondolkodtam. ÉS msot nem igazán tudom merre. Hova. Nem akarom tudni, sose jó a tervezés ,de jó lenne valami half decent elképzelés.De csak ülök és nézek ki a fejemből ,ahogy azt már megszokhattam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat