Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-24 You and Me

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-24 You and Me

Az egész érzelmi ringispil amit a nap során átéltem...az egész... ÁTgonodlom ennyire jól éreztem magam, mennyire más lett mniden, megjártam a poklot hogy azzal járjam emg a mennyet hogy nemet mnodjak valamire ami mnidenszempontból igen lenne bármikor máskor. Ezt a számot harmadszorra is használhatom már mert totál nme tudom mert egy címné la kereső azt hozza, gyanús....

Fura érzés amikor azt krédezgetem hogy ó miért nme jön semmi és amikro mégis jön mégse vagyok oylan hülye hogy felugorjak rá. Barbi fejében átfutott hogy mi. Nekem is átfutott, de megmndam hogy nemnemnem, mi nem úgy mködünk. Nem tudom nem utálni magam egy picit emiatt. A mesics agymara ment pedig jófej emberke, mégis úgy éreztem hogy seggfej velem és csak vitakozni tudunk. Sza érzés. Kedvesvoltam az emberekkel, és nem mondom hogy nem akptam váalszt, de tudo mhogy bár függö ka Barbitól, mi azért függünk hohggy nem függjünk, vele nem az van hogy nna akkor most hogy mind keten elesettek vagyunk legyünk elesettek együtt, ő az aki esett és én is elsek de ez nem az az elesés hogy mi együtt, egy egy kétségbeesett próbálkozás de többet buknánk rajta. túl sokat. Szorítva érzem magam. Mintha elvegőt se kapnék. Mintha magam alatt ásnm afát amikro egy hüyle döntéstől akarom megvédeni magam.Nála ez nme elutasítás nála ez józan paraszt ész. Nem tudo mmiért van hogy így elküldöm az ötletet amikro télleg minden megoldódna. Mert nem vagyunk komaptibilisek. Mert nem lenne az egész izé.

Egséz napos, eccer eszembe jutotta mesics dola és ismét utáltam mnident és mnidenkit ahogy angolon irogattam és.... és aztán kávéztukn, mesics totál agymara ment nme tudom miért vot iylen miért voltam iylen vele az egész valahogy nincs elmagyarázva. Barbi valahogy törődött a napi gondjaimmal és bizergálta a hajam ,mnodtam hogy ne csinálja ezt én élvezem és azt nme jó de ő azért is, zavarta valam ide ott még nem akrta mnodani. meics el miután kicsit kibeszél, aztán előjön a dologgal, nagyon átgodolta az ő és én dolgot. Talán ha nem jött volna a buszon én is tovább gondoltam volna, dem sontam hogy tudja jól hogy ez nem jó, és a bsuzon jutott eszembe a leg kreatívabb dolog amti írhattam volna, el is küdltem: Ha már bejutott egy trójai, legalább ne futtasd.
Honlap lesz 2 éve hogy elvesztettem. Valahogy el ekll hihettnem magammal hogy igen bazmeg, a holnap kurvára jó lesz. ÉS annak is kell lennie, mert 2 éve volt. Tavaly jó volt. Idén is annak kéne lennie a faszom kivan. Talán én dobtam magam ebbe a szar életérzésbe. Erre adott indokot az, hogy emese maga altt volt, de valhogy pont leszartam. Hogy aszontam:"minek foglalkozzak vele, ő se foglalkozott velem amikor én voltam lent." És hogy nyafogtam hogy mert hgoy valaki szomorú és legyünk együtt szomorúak, de nem lehetek hüyle. Nem veszthetem el a barbit egy hirtelen hüyle felindulásból. Ő a Barbi. Ő az én kis trójaim. Ő az a kis szemétláda aki legalább egy kapcsoaltomat akaratlanul is tönkre fog tennii a csaj féltékenysége maitt, és én akaratlanul is imádni fogom emiatt.


A dolgok alapból onnan ekzdődnek hogy egy kósza gondolat elkapott és egyszer jó ötletnek tűnt és most félúton vagy Crazy Town-ba. De arra nem jössz rá hogy nem én vagyok a probléma megoldása. Most komlyan, ha úgy tééééééélleg megállsz és téééééleg felteszed a kérdést hogy:"Nekem most tééééélleg egy Dénes kéne?" és akkor rájösz hogy neeeem, nem egy Dénes kéne. Avatón nekem is átfutott az agyamon a gondolat és bennem volt hogy ejj hogy a faszba bírjam ki nélküled ezt a hosszú hétvégét de rájöttem hogy ez nem azért van mert úgy akarnék veled lenni. Jóóóól pofára estem és te voltál az egyetlen valaki vagy valami ami meggátolt abban hogy haggyam az egész avatót, hazamenjek és egymagamban igyak addig amíg az egész hetet elfelejtem. De aztán rájöttem hogy ahogyan irogattam hogy de szar ez de szar az, majdnem azt írtam hogy mélypont, de nem írhattam. Nem írhattam, mert Te vagy nekem, és ez legalább 3 méterre felemel a mélyponttól. Ha te nem lennél, már a vakondokkal áskálnék. És itt rájöttem hogy tekintve hogy én egy huncut szemétláda vagyok egy kapcsoaltban, te pedig úgy vagy egy kapcsolattal mint egy akávriumi hallal, hogy szivesen nézegeted kívülről de még ha lenne se kezdenéd kézzel buzergálni szegény halucit, így ez nem működne. De ha mégis nekifutnánk, és az lenne a vége hogy ez a fura trójai barátság megszakadna, akkor nmetudom te hogy lennél vele de én eláshatnám magam. Mégis amikor este ágyba fetrengtem és azon gondolkodtam mi a baj, nem azt mondtam hogy "mért nem szeret a Barbi!?" ahogy te se úgy aludtál el hogy "mért nem szeret a Dénes!?" Ezzel nem jutnánk el a probléma gyökeréhez, csak megpróbálnánk egy kétségbeesett mentőakciót, mint amikor rádobnak az égő emberre egy benzinnel átitatott pokrócot, igazából nem oszt nem szoroz elég-elég.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat