Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-10-25 We Can Never Break Up

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-10-25 We Can Never Break Up

Láttam ezt a címet már így zölden. Sok mniden hozhatott volna ez a nap, mivel egész na paz járt afejembe hogy höhöhö ma volt kér éve höhöhöhö, valahogy ezt senkinek sem nodtam, tudtma hogy seeeenkit se érdeel, ahogy azt is tudtam hogy engem se érdekene ha nme elnnék ennyire szar helyzetben... reggel egy novella.... giczivel fodorral beszéglettem hogy valami vltzatosság elgyen nyílt na volt, ágostonnal is, próbálo maz apró részleteket tartani de foylton beszélgetek velük, most meglepődhetnék de télleg.

ejjj hosszú egy nap volt ez matekon már az agyam totál feladta és zsibbadásba merült, ofő meg így az első sorba lévőknek hintette el hogy :"bármikor lehet ám feleés, az is lehet hogy csa k6 ember de fogalmak is lesznek" nnna itt már úgy voltam hogy kiakadni nem maradt erőm ledőltem az asztalra... de a pozitív oldalról alssan de csak alssan eljutok oda hogy már nem jár az egész emesés dolgo a fjeemben, knéylemetlenül érzem magam hogy az a nem akarok rá csúnyát mondani ott ácsorog még mindig termünk előtt, de ma az kezdett kirajzolódni bennem hogy nem az emesés dolgo zavar hanem hogy jelenleg nincs senki a láthatáron, ami rossz de az emesés dolognál sokkal jobb, enyhén megnyugtató érzés volt

jóságos jégeralsós jódlizó jézus
(napi okosság)

Étlem én épp elget. Történik épp elég jó épp elég rossz mellett. Csak az este. Az este amikor arra a titokzatos valaki kéne várnom, amikor valahogy...máshogy történnének a dolgok.

Pár dolog úgy tűnik sose változik. Sose leszünk jóba mert úgy várnám hogy egysze így...így rám írna. De minek írna ha egyszer már más van a képbe...nevetséges hogy erre kenem, azért nem ír rám mert el taszítottam magamtól... whisky-t érzek...innom kéne egy jó koryty whiskey-t de félek hogy berúgok és baj lesz. Peti aszonta vele szervezkedjek szilveszterre, hát...nem. mi is szeretnénk az asztalnál ülni ééééés inni, mi is szeretnénk azt a jó életérzést.... se nem akarok a szilveszterre gondolni. Talán őszi szünetben össze tudunk ülni talán úgy hogy egy giczi-t is tudok hívni, jófel úriember a giczi. Holnap egy jelentéktelen pnétek, csak remélem hogy nem írunk mert sík hülye vagyok a matekhoz. azt ihszem fáradt vagyok de igazából már nemtudom. Fülöp ma kezdett eldepülni ahogy rajzon új novellát írtam, azt akartam jobb kedve lgyen és ő rágott be, a fasz kilett vele.... nem bírok ott ülni, nem akarok ott ülni rossz ott ülni az egész oylan.... ááááá szar. Nem fáj, mi fájna jelentéktelen éma de szar ott ülni. Ma úgy éreztem hogy bár még mnidig fasz kivan hogy emeéék ott posztumuszoznak és rontják a levegőt és szemüveg nélkül könnyebb volt, alssan nme az vna hogy bazmeg nincs emese hanem bazmeg nincs senki a képben. Ami szar de jobb mnti az emesés dolog. Reméltem hogy a mai nap valahogy különlegesl esz. 6. óra után Donátával beszélgettem aztán Zitával meg Annával meg nmetom kivel futottam össze. Talán kellemes volt de igazából... Igazából a zitával ez gy valahogy nem.. ÚGy örülnék egy iylen kóbor csenevész egyetemistának... felkerült egy avatós videó....és úgy... elkaptak azo ka pillanatok ahogy én meg barbi ott vagyunk és... és ez fennmaradhatna az utókornak aohgy ott beszletünk és megnevettetem és télleg jól érezzük magunakt és... Röpke percekre kurvajól érzem magam. Röpke percekre, de nem zavar a világ....üressége. Mert igazából ez van. Nem szarok a dolgok csak üresek. Nincs bennük az hogy egy lnáyra várjak hogy írjon hogy bejelöljön ogy beszéglessünk hogy találkzót beszéljünk hogym egismerjük egymmást az egész...az egész imádnivaló dolog, az hogy a közösekben osztozzunk hogy érződjön mennyire vágyunk a másik társaságára hogy áltasson a tudat hogy itt lesz velem lesz vele leszek nem zavar semmi az egész nap csak erről szól a többi szürke ez.... rossz lenne ha a nap többi része... jó lenne a zsankóval beszélgetni ha nem tartaná a távot.... szivesen innék vele de valahogy sosel ehet... nemtudom. Sok mindent nem tudok... De azt tudom mire vágyom... És már előbbre visz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat