Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-11-01 What I Got

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-11-01 What I Got

Votl sok időm ma gondolkodni...utálom a halottak napját...derűs deprezssziós... de egész normális beszégletések voltak... sok jó ötlet egy novella kockulás gép porszívózás és a barbi a kék földig szid.... dehát iylen kedve van úgy tűnik.

faszom kivan. amikor barbi agya elkattam fogja magát és szidni kezd. sidni jobbra szidni ballraszidni fennt és szidni lennt szidni mert jó ember próbálok elnni kiejelenteni hogy nme vagoyk szidni mert próbálok emrt maha vagoyk...nem tuom mi a fasz ez. erre egy pillanatra még azzla is megkocogtat hogy hagy a picsába. fells liek the worst breakup ever thought we are not even together. aww fuck. mennyire faszkivan ezzela lélek rombolással ezzla hogy én elfogadom aki ahogy van ő emg...nemtudom mi a öcs van vele. nem iskéne fogallkznom ezzel. mérges vagyok. rá. magmara kéne. nem magmara kéne szeretem magam. akkr rá. msot mérges vagyok. utálo ma ekit. utálo mazt a krönyéket. annyira megszerettem az elkerülő utamat. de legyen basszameg arram együnk. visszkísérem a kollégiumig ha kell. faszom kivan. legyen. leszek méás. nem lehetek elég jó a kurva életbe is. tököm televna iylenkor az egész elbaszott baromsggal. mindennel. pozitív voltam. nme tudo mmirefel mitől hogyan de pozitív voltam. visznyítani kell. haragszom rá mert kötekdik és mert felhúz. nm húzna fel ha nem fenyegetne hogy itthagy a picsába. msondanám hogy haggyon de egy kurva percet nem húznék k nélüle az is elég szar volt hogy ide nem jött. a faszom .. max majd nem kommunikálok. ököm televan. at least it's not my falt. én csak önmagam vagyok. a kurva éeltbe is. egy pnoton túl kurvára mindegy nem? egy pnoton túl ha elhagy elhagy bármit íro kha nem akkro csak msot nem. aztán megtapasztalom miylen a tényleges mélypont. Amíg kerülök... addignem adtam fel. Amíg nem tudom elülni mögéjük és rezzenésteln arccal nézni ahogy direkt maittam rájátszana ahogy nem tudok megbartkzoni a démonaimmal szenvedni fogok. ha el aka hagyni el fog hagyni és ha elhagy akkor bizony feladhatom. és akkor fel is fogom. mit kéne éreznem? mi az az érzés amitől nem érdekelne hogy ők vannak és én vagyok? még a barbinélkül sem akarnák meghalni.mnidig hajtana valam inem tudom feladni. mire akarnék jutni. nem tudom. mondhatnám hogym ajdm egtudom de hogyan tudnám meg. még 3 napig nem elsz iskola csak hogy amikor lesz rájöjjek hogy nme tudo ka velőmig jutni. ahhoz az knée hogy mnidenkinek elmnodanám mit érzek. túl ok embert bántanék meg. de ha a brabi el hagy nem elsz miért kzdenem. akkor elmnodom. elmondom afülöpnek hogy el akarok ülni emesének hogyzavart az a faszkalap ágostonnak hogy nme akrok ielni mert megunjuk egymást és még eszembe se jut kinek mit kéne mondanom, de sok mnondanivalóm lesz. lenne. nem tudom.


fejben ütök. fejben török fejben zúzok. nem tudom eldönteni ogy berágtam-e rá vagy meg is bántott. talán mnidkettő talán egyik sem. ési rónikus módon amit legkevésbé tudok az az vajon elmúlik-e. nem akarok arra gondolni ha em. egy pillanatra fáj hogy fontos. egy pillanatra fáj hogy mennyit jeelnt. egy pillanatra nem értem mi a faszomért kapom ezt msot hirtelen. egy pillanatra zavar hogy három nap van és hogy nem hívtam fel nap közben nme mnitha sok lehetőségem eltt volna. kurva éelt. vajon ez mi a fasz. az imádkozás éberré tesz. nem tudok bedőlni gondtalanul .az az én bajm hogy nem tudok elkfeküdni és hagyni hogy fájjon. azon gondolkodo khogy juthatnék k ia helzetből. de nem jutok. amit tennem kéne az az ohgy elfekszek és nem azong gondolkodok hogyan ne fájna. csak ülni és hagyni. mnit ahogy a páylzatnál. ma márnem írsz vissza. bár ivisza írna de nem fog. nem tudok vinni abba hogy még 3 napig tudnám tartani a lelket anélkül hog elhagyna. emesének két hete volt. kurvára el tdunám bőgni magam. ez az egész kurva dolog. emese basszameg. két kurva hetet kellett volna kihúznom. mi a faszom van vlem. mi a faszom történik. mi a faszomért van az hogy egyre szarabb és szarabb lesz és én továbbra is magamt okolomamikor kurvára nme lehetek ennyire nagy farok. kihe viszonyítjva. magmahoz. magamhoz egy jó emberként. magamhoz. hogy a faszomb legyek jó ha sorra elhagy mniden ami jó volt? hogy a faszomba higgyem hogy lenne bármi is a honlapban ha a mában is csak egy halom törött faszom dolog van és amikro igazán blekapszkodok valakibe az elküdl a faszba és eljtátszi ka gonodlattal hogy elhagy hát a kurva éeltbe mi a faszom van. mi a faszomért nem tudok kihúúzni két hetet. egy hónapos kapcoslatnál a fele volt újra de ki kellett volna bírni de nem bazdmeg. elegem van az egész kibaszott helzetből. egyre jobbanmeghal benem bármi i mozgatott. mit akar. a képére frmáni hogy azl egyen a baja hogy egyetértünk? nme lhetek ő nme is akarok ő lenni magam akarok elnni de nem akarok őt elveszteni. m ia faszomért vitatkzik velem. mi a faszomért bánt meg. azzal érveltem hogy facen más vagyok talán ő is .nem tudom mi a faszom van. nem tudom miért fáj hirtelen ennyire kurvára ez az egész vagy itől lett a pozitív kedvembő lez a kibaszott süllyedő hajó fíling nemtudom mi a faszom van kitörölném amit írtam de mniek törölném vagy lehagy vagy úgyse ad hozzá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat