Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-11-05 Walking After You

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-11-05 Walking After You

Igazi sorozatgyilkos idő volt. esett egész nap szinte megállás nélkül úgy hogy az ember rongyosra ázott amíg megnézte esik-e. gépíráson oktató szart nyitottam meg, a bolla feje egy merő seb, töri hármas föci kettes. Kémián atomot bontottam hogy felrobbanjon a világ, orvoseszter tanárnővel elbeszélgettem picikét még úgy órán. hívtam embereket szilveszterre. jelenleg 11-et, ebből jó ha 6 eljön, mégis a skaper elhívásánál elkezdtem aggódni, ha elkezdi szétbaszni a házat para lesz. de azért elhívtam. a számok kedvéért. Meg mert jó lenne egy zsankó. Csak összejön.

Elemntünk kávézni barbival. szokásos élet színvolnal egyeztetést vitatkozás stb. de aztán kdierült hogy ő is volt huncut. hihetetlenül huncut. onnantól sokkba voltam. csak mosolyogtam. nagyon huncut volt. a closer to love lett volna a cím de már használtam. basszus... ha ezt tudtam volna... ha ezt tudtam volna sose adom fel, sőt.... ha ezt tudom.... ha ezt tudom már hatszor beugrottam volna ebbe a mókuskerékbe.... barbi és huncut....huncut és barbi....ezen a pnoton fennakadtam... z egyetlen dolog amit igazán akadálynak láttam... és nem. suddenly i'm falling in love without hesitation... fuck that még mindig barbi....csak hirtelen egy teljesen másik barbi.... még mindig nem kaptam diákit csak egy lapot januárig.... a pöcsbe. bazzeg ez annyira.... más. teljesen jó értelembe...de ezzel nem átesek a ló másik odalára ez át repít.... volt az a fura megjegyzése amikro a fogas récsekémől beszéltem hogy mindig a fogas résecskémmel jövök a lnáyoknak akikkel lefekszk? mellelseg rájöttem hogy igen de ebben a kijelentésben nem ez volt a fura...vagyis ross aki rosszra gondol ezek után rossz lett volna nem a rosszra gonodlni, nme tudo mezt hova tenni.... teljesen ki üti a iztosítékot a tudat.... mintha saját amgamat próbálnám pórázon visszatartani hogy ne rohanjon csaholjon fusson a lehetőségért ami annyira van ott hogy nincs. Ebben nme beleélem magam ebbe belezuhanok és saját magam tartom magam kötelén. Quite fucked up.


fogalmam sincs hova tegyem ezt. this is some fucked up shit. Amire azt hittem úgy vártam. Ez megváltoztatja a dolgok állását- Vagyis még rosszabb. Azt akarom hogy megváltoztassa de nem fogja. Hogyan változtatná? Hirtelen az egekbe nőtte magát az én fura kis listámon, msot komolyan azt hinném hogy fura szokások maitt változtatnék, ez annyira fura. Valami amit annyira szeretnék és anyira nem lehet. LEhetetlen mert nem kezdődik el. Nem tud elkezdődni. Belebolundulok.
Ez mindent megváltoztat. Nincs akváriumi hal. Azt jelenti hogy... nem akarom ogy elragadjon a gondolt. Saját magammal küzdök mert ezt nem most kell. Két hete még aszittem nem. Valahogy most aszondom bár ne tudnám. Valahogy most azt mondom bár ne tudnám bár nem játszhatné ka gonodlattal amin épphogy mertem őszi szünetben. Hirtelen azt akarom kedveljen. Hirtelen mniden egy picit más. Hirtelen nem istudom. Nem akarok ezen rágódni de nem tudok nem ezen rágódni. nem beszélek szerelemről, házak mellett kiskertekről, hova kapálni jár csak a lélek, hisz kimondom hogy nagyon félek.... jó ha az embernek eszébe jut saját verse....emg úgy az is ha van verse.

miylen érzés volt amikor mesélte.... elképesztően fura... fel voltam háborodva anélkül ohgy ülönösebben érdekelt volna a dolog.... mégcsak nmeis a kassai ötlete volt nagyon ijesztő.... ilyen lehet féltékenynek lenni kívülről szemlélve....fura. nem zaart mert nme az én dolgom, féltékeny se voltam arra hogy volt nek ihuncutság mert egy éve volt.... meglepődtem ahogy a dolgok átfordultak a fejemben....180-fokot. az egész. ez lehet a harmadik másodperc.



"Szórakoztál te eleget!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat