Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-11-07 Perfect

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-11-07 Perfect

Nem látogatott meg. Egész nap a teremben ültem. I fell like my heart is broken. maybe it is. csak ültem. ültem és döglöttem. zsankó aszonta másoljak emese füzetéből matekházit....reflexből mnodtam hogy a lófaszt. valahányszor az odi terembe jött aszittem ő az. csak egy pillanatra el emrtem hinni hogy ő jönne be azajtón. de nem jött. Csak ültem a torma padján amikor egyszercsak az eszti jött felém. megkérdezte miylen napom van. mindig megkérdezem miylen napja van. most ő kérdezte meg. küzdöttem volna de nem volt értelme. a terem egyetlen nyugodt részében elmnodtam az egészet. vagyis más történetével nem dobálóztam. de elmondtam hogy hanyagol. vagy elhagyott. fura. amikor beszélek róla nem zavar, sőt. amikor beszélek róla optimsita vagyok. csak döglöttem. röpke pillanatokra tudtam csak felvidulni. irodalmon is kussoltam. hazajöttem és... és kiültem a teraszra. nem megyek fel facere. legalábbis egy darabig nem. talán mgy 7-ig. remélném hogyaddigra legalább üzen. elbaszottul fáj. de miután megadtam am magamét egy pillanatra egyet tudtam érteni. teljesen odalettem érte. említették a bécsi utat de fogalmam se volt van-e értelme menni. itt a balázs-könyv és fogalmam sincs mi lesz vele. ottvan a kiemelt telefonszámok lsitájába és nem tudom van-e értelme ott hagyni. egy nap. egy nap és itt vagyok. de nem csak az eszti jött. megkérdezte maya és gigi is mi van. odinak és ágostonnak is elmondtam. utolsó szabad pillanatomban barbusnak. egyik napról a másikra kisétált az életemből. fáj mint a picsa.


De messze nem olyan szar mint itthon. hatig bírtam. majdem hatig. csakhogy lássam...a asemmit. hogy nem túlreagálom. hogy elhagyott. bazdmeg de fáj. bazdmeg de nem bírom. elegem van. csak ülök itt. semmi. senki. senivel nem beszélke senki sem érdeklődik. magam vagyok. senkit sem érdekel mi trténik vleem. megpróbálhatok kedves lenni segíteni. a picsába mér nem szóltam tibiéknek. majd holnap. tesi. de fura lesz.

azon kapom magam hogy anyával kiabálok mert már nincs erőm semmihez. A kurva életbe is. Mi a faszomért nem lehetek csak talponl egalább. Csak valami minimális reménysugár. Egy kurva motiváló erő. Ennyi nme lehet? ennyire elkkell hagyni? kiesett a képből. már ő sincsen. HOZZ MÁR VÉGRE VALAKIT AKIVEL ÚJRA BOLDOG LEHETEK!!!!!


Rájöttem miért jó az alkohol. Csak leültem a szoba majdnem közepébe egy pohár whyskyvel. és hirtelen nem támadt kedvem bőgni. és nem is fáj annyira. ettől még kurvára fáj. de legalább le tud ülni az ember a pohárral. fáj. fáj mnit a picsa. talán így lesz az ember alkoholista. vagy csak ennyire szar lett a helyzet. inkább erre tenném a voksom. mert kurvára elhagyott a világ. nagyon nem bírom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat