Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2012-12-18 Tired Of You

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2012-12-18 Tired Of You

Olyan otthonos érzést adott ide írni. Néha hanem volt net txt.-be írtam. sose votl ugyan az. Ha verset írtam is egyből ide került és...volt egy különös varázsa. Miért írom ezt? mert ismét az emberiségben kell csalódnom. Abba hogy nem mondhatom hogy fontos vagyok. sőt. azt mondhatom senki vagyok. mégis mindenki az én kis pöcsöm életemen csámcsog. Érdekessé teszem? vagy hirtelen mégis valamire való író lennék? vagy élvezzem az olvasóközönséget? minimum hárman vagytok ha nem veszem fannit ha még ittvan esetleg pexit. És akikről nem tudok. Tudtam hogy elérhető ez a szar. Mégis írtam. Mert kit érdekelhet? emellett unalmas is volt. épp hogy azt nem írtam le mikor mit vettem fel kivéve a csütörtököt mert még azt is leírtam csütörtökön. Az őszinte ember szöveg se zavarna amíg nem tudnák ki a pöcs is vagyok. Ez így... nehéz megválni ettől a fura kényelemtől. megszoktam ezt a fura színű valamit szemem sarkából bámulni a nyugalmat a könnyű elérhetőséget és ha egy kurva e-mail címet megváltoztathattam volna nem lennék itt. azért abban csalódtam hogy emese is. az meg meglepő hogy mesics. Dehát mesics nem igazán kedveltelek amióta balfaszkodtál.


Véletlen

Bronz Jézus megállt mellettem a buszmegállóban, és rágyújtott egy cigire. Éppen náthás voltam ,így szerencsére nem éreztem, de a gondolat ettől függetlenül még ugyan úgy zaklatott. Mégis mit merészel Bronz Jézus, hogy csak így megjelenik a megállóban, és dohányozni kezd, mintha övé lenne a világ?
De nem szóltam semmit, az illetlenség lett volna, meg aztán bronzból volt, nagyot üt a ilyen. Így hát csak ültem a hideg padon, azzal nyugtatva magam hogy nemsokára jön a buszt, ha nem a cigije fogy el előbb, aztán úgyis vége lesz.
Így hát valóságos sokként ért, mikor másnap újra megjelent a buszmegállóban, és újfent önkényesen rágyújtott. Addigra már nemcsak náthás voltam, de a torkom is fájt, így hát méginkább szívemre vettem rossz szokását. Talán a haragtól, talán a lassú füstmérgezéstől, vagy talán az oxigénhiánytól, nem tudom melyiktől, de gondolkodni kezdtem. Elvégre ez mégiscsak egy dohányzó Bronz Jézus volt mellettem. Félreértés ne essék, mindennapos dolog volt manapság, hogy mindenféle fémes szentek megunják az egésznapos lógást, és munkába állnak, buszvezető Szent József valóságos kulturális látványosság lett városunkban, nem is beszélve a gyógyszerész Szűz Máriáról. Ugyan akkor ez a Bronz Jézus nem dolgozott, de nem ezzel húzta a biztosítékot. Na de dohányozni egy buszmegállóban? Lehet hogy keresztre lett feszítve, de azért a határok mindenkire vonatkoznak. Már ott voltam, hogy felállok és megkérdezem mit képzel magáról, ám ekkor szerencsére jött a busz, és lekötött hogy előkeressem a bérletem, Szent József nem packázott ha bliccelést gyanított.
Harmadnap már megszokásból mentem a megállóba, és meg se lepődtem, mikor Bronz Jézus ismét megjelent. Reméltem hogy talán nincsen cigije, de úgy tűnk nagyon sok pénze van, megengedheti magának a napi szintű dohányzást, nem mintha árthatna bronz tüdejének. A náthám már beszámító körülménynek se volt igazán felírható, tekintve hogy iszonyatosan köhögtem, és hangom se nagyon maradt, be kellett osztanom mire mennyi szavamat voltam hajlandó feláldozni. Nem szóltam a főnökömhöz amikor jelentést kért, emiatt ki is rúgott, amikor a feleségem keresett felvettem a telefont de nem szóltam bele, emiatt aggódni kezdett, de ez mind vállalható áldozat volt, lévén maradt elég szavam, hogy Bronz Jézus körmére olvassak.
Örömittasan keltem fel hideg ülőhelyemről, megkopogtattam üreges bronz vállát, majd ahogy levegőt vettem, hirtelen összerándultam. Egy kínkeserves köhögéssel később csak ennyit tudtam krákogva kinyögni:
-Kurva anyádnak dohányozzál.
Bronz Jézus erre egy pillanatra felszegte a fejét, de nem szólt semmit, csak céltudatosan elindult valamerre. Utána eredtem, részben mert féltem hogy megbántottam, részben pedig mert látni akartam milyen sikert értem el szívből jövő kijelentésemmel. Gyors léptekkel haladt, egyenesen az autóbusz állomáshoz. Ott aztán megkereste Szent Józsefet, majd könnyekkel küszködve elmondta mit merészeltem mondani neki, aztán duzzogva a templomba ment, és visszamászott a keresztre.
Azóta gyalog közlekedek, ugyanis Szent József nem hajlandó felengedni a buszra. Kényes ember inkább dohányozzék.
2012.12.14





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat