Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-05 Another Round

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-05 Another Round

Ittam egyet haverokkal és egy percig se hittem hogy az élet más lenne. Úgy érzem minél többször nézek az órára egy kapcsolatot kívánva, annál kevésbé lesz szerencsém. Berögződöttem balszerencsés ember lettem. És az a szar hogy magamnak okozom. Mintha valaki saját magamon belül direkt tönkretenne.

Önostorzás

Harmadik órája ült a padon a szemközti parkban, és mérgesen nézett rám. Kezében egy cigarettát tartott, bár gyűlölte még a dohányzás gondolatát is. Öngyújóját a combjára tette, és fenyegetően názett rá, jelezve hogy bármikro meggyújthatná, ha nem vagyok hajlandó megváltozni.
A LEkiismeretem volt, aki egyszerűen fogta magát, és elhagyott viselkedésem miatt. Noha nem mnitha igazán zavart volna, végre megtehettem azokat a dolgoakt, amiket mindig is szerettem voln,a bbár sose tehettem ,mert meggátolt. Most ellophattam a szomszéd újságát, leskelődhettem a felesége után, még a templomba se mentem el. Nem mitha ezelőtt mentem volna, de most a legkisebb rosszérzés se volt bennem emiatt.
Egyszer aztán észrevette, mennyire boldog vagyok. Úgy tervezte, majd sírni fogok utána, meg is lepődött, mikor látta ahogy alsógatyában intek be a szembeszomszédnak.
Várnia kellett egy darabon, míg észre nem vettem, aztán csak állt ott, sértődötten. Nekem persze eszem ágába se volt visszafogadnom, de jó volt látni ahogy szenved. Ígyhát megálltam az ablakban, és figyeltem ahogy leül a padra, izgatottan toporzékolva, hátha végre kimegyek érte. Hogy növeljem izgatottságát, tízpercenként a kabátomért nyúltam, de azonnal vissza is tettem, amint reménykedve felkapta fejét.
Eközben először megpróbált gonoszat mnodni a járókelőknek, be akarta dobni az ablakomat, majd végső elkeseredésében dohányzással fenyegetett. Tíz perccel a negyedik óra előtt aztán elege lett, berontott a házba, és ütni kezdett. Addig ütött, míg bocsánatot nem kértem, majd kidobott az ablakon, átrugdosott aszomszdhoz, és kényszarített hogy kérjek tőle bocsánatot, és adjam vissza az újságját.
Azóta a pincébe zárva élek száraz kenyéren és vizen, A lelkiismeretem nem volt hajlandó többet kiengedni, mondván hogy nem érdemlem meg hogy döntéseket hozhassak. Ha az ember lelkiismeretes, ne tartson szabadnapot.
2012.01.04.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat