Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-12 Disaster

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-12 Disaster

DAni kéri a netet levegőzni sel egyen az ideje az embernek. a nap emg szar. vagyis. szarul kezdődött. de ahol iszok sok gond nem elhet.


Nyakatekert Optimista

Kimosták az optimista gyát. Az Elnök létfontosságú intézkedésnek tartotta, mivel jó reményeivel hitet ébresztett az emberekben, akik így elégedetlenkedni kezdet a vidék elmaradottságán. Szerencsére mindig volt nála egy kis vörös doboz arra az esetre, ha azok a régi szép kommunista idők visszatérnek, így csak leporolta az agymosó készüléket, elfogatta az optimistát bár polgárőrrel, neki úgyse kellett indok, örültek ha szükségesnek érezhették magukat. Ígyhát ki lkett iktatva az optimsita. Csakhát a környékbéli viszonyok is kissé változtak. Eleinte nem vettük észre, a megszokott rendbe ment a nép a szokásos ötórai sörözésre, amikor két furcsa dolgot vettek észre: egy szinte háromnegyedig lévő ,de már lassan megmelegedett sört, és ami kevésbé fontosabb, egy hozzátartozó elveszett sötét esőkabátos valakit. A sötét ruhát még megmagyarázható, de az esőkabát nem, ugyanis kint dögelsztő meleg volt. ÉSzrevétlenül megnéztük él-e még, és miután reagált a veséjébe tűzött biliárd dákóra, szomorúan dolgoztuk fel az ingyen sör elvesztését. Így, hogy már sör nem volt a dologban, nem is igazán foglalkoztunk az üggyel, elültünk nyugodtan inni. Csakogy valahogy ez az illető zavarta a légkört. Akaratlanul megittuk sörünket, majd majd egyens léptekkel odamentünk hozzá, ugyanis jelenlétében még berúgni se lehetett. Megkérdeztük mi a problémája, felénk fordult, és annyit mnododott:
-Még nincs, de majdcsak akad.
Ebből levontuk hogy az illető vagy nme ivott eleget, vagy épp hogy túl sokat, ám a légkör nem javult, ígyhát tovább faggattuk. Megkérdeztük miért van rajta így náyron esőkabát, mikro nem is esik.
-Majd esni fog.
A szakálla alól ismerős vonásokat véltünk felfedezni, ami azt jelentette, hogy még tisztán látunk, vagyis már józanít minket. Ezt egyszerűáen nem tűrhettük, Rendeltünk neki négy kört, amit mégh meg is tudtunk számolni, és közöltük vele, hogy ezt most vagy megissza, vagy nagy bajok lesznek. -Minek igyak, egyszer úgyis újra józan elszek.
Ez már több volt a soknál, megelégeltük morgolódását, felemeltük helyéről, és a kocsma tartóoszlopához vonszoltuk. Szerencsére minden jó rsézeg tart magánál szikszalagaot, így azátnn 8 tekerecsel körbetekertük, állakpcsát kiakasztottuk, és addig itattuk, amíg kényszeredett sikoltozásából éneklsá nem lett. Mindjárt felélénkült a kocsma, gyűltek az emberek, fotózkodtak vele, és kialakult egy ivósjáték: aki bedobta a szájába a magyarót, az ivott. Ha nem siekrült, ő ivott. Nemsokára az egész környék résztvett az ivósjátékban, igazi kultusz lett belőle. Télen karácsonyfa díszeket aggattak rá, míg húsvétkor leszedték a szikszalagot, odaragsztottak még két fadarabot, visszaktözték, és volt egy részeg éneklő kocsmai Jézusunk. Természetesen verekedés tört ki a helyi papok és a kocsmai részegek között, ám mint minden jó verekedés ,ez is törött csontokkal ,sé ivászattal végződött, melnek a végén a pap ledöntött egy csomag mogyoró Részeg Jézus torkán, és mindenki ihatott még egy kört. Igen ám, de az emberek kezdtek nagyon vidámak lenni. Valahánszor betértek a kocsmába, mindenki nagyon vidám lett, ám valahányszor kimentek onna,n a kinti világ sötétnek látszott. ÉS ha a kiti világ sötét, okolni kell valakit. Régen az optimistát szidták, de most ő volt a fő örömforrás, ígyhát az Elnököt szidták. Az elnök rájött hogy nagy bajba keveredett, így bement a kcosmába, leszedette az agymosott szerencsétlent, és elküldte az Anonim alkoholisták körébe.
A kocsmáros azóta nem rendelt több mogyorót. Valahányszor meglátta, könnybe lábadt a szeme. Elvégre kinek ártott az a szegény oszlopdísz?
2013.01.11



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat