Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-16 Lonely As You

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-16 Lonely As You

Néha úgy érzem már nem más emberekre akarok hasonlítani, lassan saját magamra akarok hasonlítani...arra aki voltam... Pedig ő se volt jobb..önzetlenebb volt...mintha feleslegesen védeném magam...van aki jobban szeret bunkón. de számít még más mit gondol?


nehéz szülés volt ez a novella. Talán a végét mg át is dolgozom később.

Seggfejek Ligája

Elterjedt szokás volt manapság a különböző társadalmi csoportoknak kihívni egyenlőségüket. LEhetett már az ember konzervatív, kommunista, meleg, sőt, politikus is, ígyhát csak az idők kérdése volt, hogy a társadallom kevésbé kedvelt tagjai, azaz a seggfejek is kivegyék a részüket a liberalizmus öleléséből. Személy szerint valóságos veterán seggfej voltam, nem engedtem a nőket dolgozni amikor még csak kezdő voltam, közvetetten rossz hatással voltam a gazdaságra haladóként, és amikor az államtitkár asztalán hagytam egy cetlit a magánnyugdíj megszűntetésének ötletével, akkor érdemeltem ki okleveles seggfeji címemet a Seggfejek Titkos Társaságától. Kiemelkedő teljesítményt nyújtottam a heti foglalkozásokon: esős reggeleken rátapostam a gázra, valahányszor egy olyan megálló mellett hajtottam el, ami előtt egy hatalmas pocsolya tátongott, én értem el a legmagasabb morgási arányt. Másik heti tevékenyésg volt elfoglalni az öreg nénik elől elfoglalni a helyet, amibe ugyancsak szép eredményt értem el, mivel én még fel is löktem őket, ha a helyzet ezt kívánta. Ám a társaság vezetőjévé akkor válaszottak meg, amikor az országház előtt lázadni ekzdtek a népek, ám én felálltam aközeli emlékműre, és meggyőztem őket, hogy egyáltalán nem fontos lázadniuk a fentebb megvitatott dolgok maitt. Noha eznem tűnne nagy seggfejségnek, utólag megállapítoták, hogy ez a felkelés nagy eséllyel rendbehozta volna az ország dolgait. Így már egyértelmű volt felsőbbrendűségem, és amint trónra kerültem, azonnal nekiálltam harcolni a seggfejek egyenlő bánásmódjáért. Elvégre az embernek joga van ahhoz, hogy mások életére törjön-érveltem.
Rövid kampányolás után elnyertük egyenlőségünk, és helyet foglaltunk még a közgyűléseken is. Természetesen éltünk rangunkhoz tartozó szokásunkkal, és kollektívan megzavartuk az országgyűlés. A kezdők bekiabállással ,a haladók kereplővel, míg a felsőfokú sggfejek szimpla egyetértéssel rombolták a többi résztvevő lelki állapotát. Miután a közgyűlésből tévé által közvetített verekedés lett, a töbi párt azonnal megirigyelte az emberekre gyakorolt hatásunkat. Tömegesével özönlöttek hozzánk a pártképvidelők, hogy támogassuk őket az elkövetkező választások alkalmával. Hatalmas innen-onnan elsikkasztott részesedést ígértek, de nem lett volna méltó seggfejségünkhöz, ha elfogadjuk ezen ajánlatok bármelyikét. eHelyett azt ettük, ami a legnagyobb seggfejség volt mai társadalmunkban: saját pártot alapítottunk. A Független Seggfejek Pártja kampányolásba kezdett, ai annyiban merült ki, hogy mikor elfoglaltuk az öreg nénik elől a helyet a buszon, a kezükbe tűztünk egy pártzsászlócskát, és mosolyogtunk mellé. Miután lelocsoltuk őket a meállókban, kiszálltunk autóinkól, és szórólapokat osztogattunk. Azt hinné az ember, hogy ilyen stratégiával semmiképp se nyerhettünkvoln,a ám épp ellenkezőleg, a nép le volt nyűgöve, hogy mi tényleg teszünk valamit. Az, hogy épp negatív értelemben cselekszünk, mellékes tényező volt. A választásokat fejhosszal emgnyertük, ám mikor beszédet kellett volna mondanom, kiálltam a pódiumra, és nekiálltam az újságot olvasni. A párttagok könnyes szemmel néztek, "ott a mi nagy seggfejünk"-mondogatták két orr kifújása, és a zsebkendőt a mellette lévőnek átadása között. Miután végigolvastam az újságot, elhagytam a pódiumot. Ezután a párt szóvivője tömören közölte, hogy törvények nem lesznek, az adók pedig naponta változni fognak, így jártak.
Másnap kizártam minden párton kívülit az országházból, körbevetettem kordonnal, és banánhéjjal dobálom az előtte elhaladókat. A liberalizmusnak is megvan a határa.
2013.01.16



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat