Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-17 Jet Lag

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-17 Jet Lag

Tetszik ez a tél. Főleg hogy ez igazi tél. Rengeteg hóval. ugyan akkor ismét ráébredtem mennyire hiányzik egy nő az életemből.

Selymes Szorítás

Ahonnan én jöttem, megszokott volt hogy ha fájdalom éri az embert, akkor picit hóbortosabb lesz, mai nyelven megőrül. Nem voltam sose támogatója ennek a szokásnak, nem is akartam sose megőrülni ilyesmi miatt.
Mégis, mint idővel mindenki, előbb utóbb én is megőrültem amikor valami körbejárta a földet, hogy egyenes irányból találja el nemes ülepem.Én szkeptikus embernek vallottam magam, olyan badarságokban mint a szerelem, természetesen nem hittem, így méginkább meglepett amikor mégis elkapott. Kebelbarátomként tartottam számon a hölgyeményt, és bár mindig őszinte próbáltam lenni vele, idővel mégis notorikus hazudozóvá váltam. Történt ugyanis hogy aféle afférba keveredett egy cimborámmal, én pedig ott álltam tátott szájjal.Eleinte természetes próbáltam maradni mindkettejükkel szemben, elvégre van nekem lélekjelenlétem-gondoltam-túlélem az ilyesmit.
Eleinte nem igazán vettem észre hogy bármi is változott volna, aztán szembetalálkoztam velük. A lány, nem tudván mi is van velem, meg akart ölelni, én meg nem igazán tudtam hova tenni magam, eleinte azt hittem hogy ez csak valami átmeneti érzet, majd megszokom. Az úriemberrel már más volt a helyzet. Eleinte csak határozottabban fogtam vele kezet, majd azon kaptam magam,hogy folyamatosan ártok neki. Egy kissebb ütés itt, egy tarkónvágás ott- nem nagy dolog-gondoltam, majd kiheverem ezt is. Csakhogy nem múlt el, sőt, ha lehet még rosszabbodott minden.
Az úriembert már nem csak alkalmilag megcsapkodtam, de szellemileg is lefáraszottam, a fájdalom okozta örületem kivetült rá, sőt, gyakorlatilag mindenkire körülöttem. De ez még nem zavart. Ami igazán zavart az a hölgyemény volt, és az ő selymes szorítása, mely kivégzésnek hatott mindig, és próbáltam azzal magyarázni mért nem ölelem meg igazán, mert mindig volt nála valami. Most az épületben vagyok. Gyanús érzés kerülget, jobb ha nemköszönök el az úriembertől. Kinyitom az ajtót. Ott áll a lány, kezében telefon és sültkrumpli. És jön felém azzal a fájdalmas, és mégis selymes szorításával. Megadom magam, engedem ahogy a fájdalom szétárad érintése nyomán, és megnyomkodom a bordáit, ürügyet találva mért is nem ölelek sose vissza, és fejben már azon gondolkdok, holnap mit mondok vajon.
2012.Március



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat