Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-21 Gimme Stitches

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-21 Gimme Stitches

Egy éve annyira könnyű volt kielégülten panaszkodni hogy nem kell kapcsolat...kedves Kielégült Dénes igazán nagy baromnak tartalak... valójában csak féltékeny vagyok arra mennyire jó volt akkor, és mennyire üres most...még mindig. De addig jó amíg nem racionalizálok egy rossz döntésen.

Film

Túráztam a Professzorral, és megcsúsztam egy kövön közel háromezer méter magasságban, és most zuhanni kezdtem. Kellemetlenül ért a felismerés, hogy bizony most meg fogok halni, de egy részem mégis örült hogy így alakult, így ugyais végre lepereg előttem az életem. Lássuk csak: érdekesen indult, eszembe jutott amikor majdnem levágtam az ujjam. Iskolai napok, érettségik, barátnak hitt hazug emberek képe, a szokásos utolsó pillanatokban feljegyzett önlétrajzokban említettek. Manapság minden idióta egy diktafont tartott magánál arra az esetre felkészülve, ha bekövetkezne az elkerülhetetlen, és még az utolsó pillanatban elmondja mit is lát, hátha megmarad a diktafon. Én nem akartam tagja lenni az efféle mártír klubnak, ígyhát megtartottam magamnak, elvégre ha már átéltem, akkor megérdemlem hogy legalább egy filmet magam nézzek meg. Hirtelen érdekes rész jött, felvettek középiskolába, és egy kedves lánnyal találkoztam, nagyon jól alakultak a dolgok. Hirtelen képszakadás. Mégis hogy lehet ez? Aztán rájöttem, mosdó szünet. Már a film kezdetekor elmúltak az ilyesfajta problémáim, ám mint kiderült a halál igazán meg tudja hajtani az ember hólyagját. Hirtelen megkönnyebbülésem közben lenyelem egy bogarat, így a film alatti étkezéssel is megvoltam. Diploma, ahogy eljegyeztem a lányt, majd készültem a esküvőre, ám hirtelen irányt váltott a film. ahelyett hogy a lagzit vagy a nászutamat láttam volna, az értelmetlen meccsnézéseket láttam, a jelentéktelen sörözéseket a haverokkal, és azt ahogy berúgtunk apámmal úgy ahogy húsz évvel azelőtt kellett volna. Lehet hogy ezek szép percek voltak, ám nem igazán ezekre voltam kiváncsi. Szerencsére fejbevágott egy kiálló ág, így egy pillanat alatt már a gyerekeim születésénél tartottam, majd a munka unalmas hétköznapjainál, majd azon a borkóstolón, ahol találkoztam a Professzorral. Szomorúan kellett feldolgoznom hogy már nincs sok hátra a filmből, a hosszadalmas beszélgetésünk, majd ahogy felvázolja az elméleteit. Itt hirtelen lelassítottam a felvételt, hogy észrevegyek valami fontosat. A Professzor éppen arról beszélt, hogy mennyire érdekli az emberek halálát megelőző élet-lepergés elmélete, és megkérdezte, érdekelne-e ez engem. aZt mondtam érdekes téma lehet, de semmiképp se próbáljon kisérletezni rajtam. Pár hónappal később felajánlotta ezt a hegyi túrázást, és már az előző tíz perc eseményeinél jártunk, ám kívülről láttam magam. Eddig fel se tűnt, mennyire kémleli a Professzor a szakadékokat, ahogy az se ahogy a tarkómra csíptet valamit. Méginkább meglepődtem, amikor a lábam alá rúgott egy követ, történetesen azt, amelyik miatt most itt találtam magam. A becsapódás bő tíz méterre lehetett, mire ráébredtem hogy neki az volt a célja, hogy felvegye az utolsó gondolataimat. Letéptem a felvevőt, és belekiabáltam:
-Rohadj meg, te vén hülye buzeráns!
Ettől elégedettséget éreztem, amitől nem is fájt annyira a becsapódás pillanata. A Professzor a haját tépkedte mérgében, amikor a lehallgatóján csak a saját egoja becsmérlését hallotta. Majd elkapom a következő életben.

2012.07.04.






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat