Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-22 Generáció

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-22 Generáció

Eléggé sűrű napirendi pont alapján telt a nap. Négyszer szálltam buszra. Már nem igazán akad időm írni. Szóval talán sürgetem magam ha megpróbálom.

Történelem

Béla a Barbár puszta kézzel végzett hat taárral. Nem volt nagy katona, de a történészek feljegyezték tettét, hadd legyen büszke a jövő nemzedék. Igen ám, de idővel az ázsiaiakkal ápolni kellett a kapcsoaltokat, így át kellett írni a történetet. Ezek után Béla a Barbár egy szökött fegyenc volt, aki szabad idejében fosztogatott és nőket erőszakolt. Viszont ezzel a hatóságok színvonalán rontottunk, elvégre rossz fényt vet rájuk, ha valaki csak úgy megszökik. Az alternatív verzió, miszerint a tatárok szabadították ki amikor lekaszabolták a börtöne őreit, megoldásnak tűnt, ám lehetőleg minél kevesebb negatív jelző kellett a tatárokról. Így maradtunk annyiban, hogy tisztázatlan körülmények között kiszabadult.
Csakhogy a kínaiak gazdasági szerepe csökkent, ellenben a németek kezdtek érdeklődést mutatni, így Bélából egy áthaladó germán törzsfőnök lett, aki alattomos módon végzett mostanra öt tatárral(elvégre a németek se szörnyetegek).
Viszont a németek nem akartak alattomos hátbatámadó népnek tűnni, így követelték hogy írjuk át a történetet úgy, hogy Béla a barbár szemtől szemben, minőségi német autómobilt vezetve találkozott szembe az őt kizsákmányolni próbáló ázsiaiakkal, majd egy minőségi bajor sört elfogyasztva megtáltosodott, és vérengzés nélkül mesteri precízitással végzett ellenfeleivel. Erre azonban az ásziai országok is benyújtották saját kérvényüket egy átiratra, miszerint négy tatár előrehaladott technológiai eszközökkel és erős államformával térképezte fel a nomád országot, amikor a német megszállta táborukat amíg távol voltak, egyezséget ajánlott, majd egyesével lemészárolta őket.
Komoly dilemma előtt álltak a történészek, elvégre bármelyik verziót választják, az egyik országgal megromlanak kapcsolataink. A magyarok véleménye már rég nem számított, elvégre mi már csak külföldi befektetők pénzéből éltünk, így az ő véleményük számított. Kockáztatni nem lehetett, ugyanis a németeknek ey tankkal pár órás az út hozzánk, az ázsiaiak pedig létszámfölényben annak, így se a tatárok nem elhettek jobb helyzetben, sem pesig az időközben nemzetiséget váltó Béla, avagy Jürgen, hogy jobban megfeleljen az átlag német elvárásainak.
Végül felhagytunk a kompromisszumokkal ,és azt mnodtuk, hogy Béla egy nyugodt pásztor volt, akinek a zsidók elvették a birkát, és ahogy a nyomokat kuatta, összekverte az tatárokat a rabló zsidókkal, és az egész nme volt több egy egyszerű félreértésnél. Ez a változat már mindenkinek megfelelt. Bizony, sokat lehet tanulni a történelemből.

2012.01.22(ha nem jut eszembe egy jobb befejezés)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat