Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-24 Where Do You Go

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-24 Where Do You Go

Olyan dolgok kerítettek hatalmukba amikről nem tudok írni mivel kimondtam hogy ide nem írok több személyeset. Ha valaki olvassa a novelláim és tetszenek neki, megüzenhetné. Nem ártana a pozitív visszajelzés.

Sodródás

Nagy fájdalom ért. Nem tudtam mi lehetne a kiút, vagy hogy mégis merre kéne keresnem. De tudatában voltam annak hogy mennem kell valamerre, mégis...mégis sodródtam valami fele amit nem akartam hogy megtörténjen.
Éreztem hogy egy csőben haladok ,ahogy ültem a nappaliban. Be akartam menni a konyhába egy pirítósért, de a sodródás kivitt a lakásból. Be akartam zárni a kaput, de a sodródás elhúzott onnan mielőtt ezt megtehettem volna. Találkoztam egy barátommal. Meg akartam kérdezni hogy van, vagy legalább köszönni ,de a sodródás úgy hozta mintha észre se vettem volna. A hölgy elé tévedtem, és küzdöttem. El akartam mondani mit is érzek, mennyire szeretem és mennyire nem értem miért nem szeret. De a sodródás csak annyit engedett kijönni a számon, hogy :
-Tehetek érted valamit?
-Igen, segíthetnél nekem megoldani a problémámat a barátommal...
Ellenkezni akartam , vagy legalább menekülni.De csak azt mondtam:
-Ne aggódj, beszélek vele.
-Nagyon köszönöm, igazán jó barát vagy.
-Barát, gondoltam, csak egy barát.... ellenkezni akartam, kiszaladni a világból minden szeretetemmel, de csak elfojtottam... és sodródtam tovább.
Elérkeztem a barátjához. Beszélgetni kezdtem vele, elmondtam mindent amit tudtam a lányról....vagyis mindent amit csak tudni lehetett... milyen virágot vigyen ,mit mondjon, milyen színű legyen ,mit viseljen és lehetőleg hogyan csókoljon, mindent. Ezalatt a felgyülemlő fájdalmat, és az azalatt lapuló gyűlöletet a jobb csuklómba szorítottam. Így abba a karomba ment, amivel kezet fogtam, remélve hogy eltör a karja és vele együtt az egész gerincoszlopa ha ez lehetséges, elvégre a szerelem mindenre képes... Ezután elindultam. Nem egészen tudtam hova, a lábam magától vitt egy olyan környékre, ahol még sosem jártam. Bementem a vadász szaküzletbe. Ki akartam menni, de a sodródás vitt előre, egyenesen a pulthoz. Azt akartam mondani: "Elnézést, de semmi keresnivalóm nincs itt, kérem tessékeljen ki innen.", de ehelyett a következőt mondtam:
-Kérem adjon egy kis kaliberű lőfegyvert és egy doboz töltényt.
Az eladó szó nélkül odaadta, eléggé határozott embernek látszottam, biztos tudom mit csinálok. Ezután kisétáltam, a fegyvert tanulmányozva. Szép darab. Szerettem volna vele konzervdobozokra lőni, vagy legalább egy futóversenyen rajtot vezényelni. Ehelyett a hídhoz mentem, ahol a víztükörben csillogott a naplemente. Gyönyörködtem egy sort, majd szép lassan betöltöttem a fegyvert. Haza akartam menni, és elrakni a fegyvert, hátha még egyszer lesz alkalmam örömtáncot járni és puffogtatni. Ehelyett a kezemben tartottam, a csillogó víztükröt néztem, és sóhajtottam egy nagyot. A fegyvert lassan az államhoz nyomtam. Megvakartam volna a nyakam, aztán le is tettem volna. De nem így történt. Akaratom ellenére az államhoz nyomtam, és hagytam ahogy egy gondolat végigfutott rajtam, mielőtt meghúztam volna a ravaszt.
Nincs itt már több dolgom.
(2012.04.06.)





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat