Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-25 Down In The Park

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-25 Down In The Park

Ahogy fizikán felszólalt ez a szám tudtam hogy használnom kell.feldobta a napom. Egyre kevesebbet tudok. Csalódok az emberekben úgy hogy nem várok el semmit.

Fogadás

Ültünk a haverral a hídon. Néztük az alattunk folyó vizet, és benne a halakat, amint a konzervdobozokat kerülgetik. Egyszercsak támadt egy remek, alkohollal átitatott ötletem:
-Te Drozsdev, mit szólnál egy kis fogadáshoz?
-Milyen fogadás?-kérdezte két sör között.
.Keresünk valami tárgyat, és fogadunk hogy lebeg-e.
Eléggé tisztes mennyiségű alkoholt fogyasztottunk, szóval természetesen bennevolt a dologban. Eldölöngéltünk az autóig, és keresgélni kezdtünk. Nemsokára meg is találtuk a legmegfeleőbb tárgyat; a pótkereket. Nagy lendülettel bedobtuk, épp hogy nem repültem utána. Néztük ahogy zuhan, majd becsapódik. És lebegett, vagyis nyertem, enyém volt a következő sör. Igen ám, de Drozsdev nem szeretett veszteni, továbbra is fogadni akart. Lévén hogy az autóban nem volt több bedobnivaló, fogtunk egy kacsát. Nem volt túl értelmes elgondolás, de tekintve hogy az autó motorházteteje már komfortos ágynak tűnt, ez már meg se kottyant. Meglendítettük a kacsát ,de az elrepült. Ez megrendített minket egy pillanatra. Ugyanis ha a kacsa nem esik bele a vízbe, nem is lebeg és nem is süllyed el, de akkor ki nyer? Ezek szerint a sört el kell tenni későbbre? Egyáltalán el lehet tenni a sört későbbre? Nem, ilyen nem létezhetett, közösen megittuk, amjd kompromisszumot kötöttünk. Innentől bármit is dobunk be, megkérdezzük előtte, hogy vajon lebegni fog-e. Bementünk a városba, mivel valami igazán különleges dolgot akartunk bedobni. Kerítettünk is egy postaládát, és miután megkérdeztük tőle ,vajonlebegni fog-e, és meggyőződtünk hogy nem tud repülni, behajítottuk. A postaláda elmerült, Drozsdev pedig megitta a sörét, és győzelmi táncot lejtett, aminek az lett a vége hgy lecsúszott a gatyája és orra vágódott. Későre járt már, de egy valamit még pont be tudtunk dobni. Vissza dölöngéltünk a vározsba, és fogtunk egy politikust. Hiába rúgkapálózott, mi részegek voltunk, ő meg hivatalban töltött évei miatt gyönge és görnyedt. Elvittük a hídhoz, és felvázoltuk neki fogadásunkat, és megkérdeztük vajon lebegni fog-e, vagy elmerül. Ő csak ennyit mondott.
-Teknitve hogy ha lent maradnék az biztos halált jelentene, biztos vagyok benne hogy lebegni fogok.
Így aztán én kifejezetten nagy lekesedéssel löktem le a hídról, és kiváncsian néztük, vajon mi fog történni. A politikus viszonylag átlagos csattanással a vízbe ért, ám amikor a víz aljára ért, megjátszotta hogy felfelé próbálna törekedni, majd leült és láthatóan jól érezte magát. Ez elrontotta a fogadást, ugyanis a kérdezés a lehető legjobb módszere votl a csalásnak, mellesleg a politikusokba vetett hitünket is mégjobban demoralizálta, már inni se volt kedvünk. Így hát felrobbantottuk a hidat. Még egy részeg embernek is legyen több esze annál mint hogy egy politikusra hallgasson.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat