Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-28 Resolve

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-28 Resolve

Változatos nap. És jó. Át kell értékelni vajon a hadviselés melyik formája várhat rám.

Pofonleves

Felkeltem az ágyból, habár lehet hogy inkább kiugrottam, ugyanis nem álmodtam valami fényeset.
Felöltöztem, és reggeliztem,majd kinyitottam a bejárati ajtót. Hatalmas, ám megletősen tompa puffanás. Mikor magamhoz tértem, a következő volt a padlóra írva:"Minden lépéssel egyre közelebb a csalódáshoz.-Sors" Nagy nehezen felkeltem, és elindultam a munkába. A buszon ültem, amikor láttam a lányt aki még jelentett valamit, de olyan szögbe voltam hogy csak őt láttam, nemtudtam ült-e mellette valaki. Ekkor odahajolt a fiúja, és egy hátolról érkező puffanástól eszméletemet vesztettem. Mikor kinyitottam a szemem és körülnéztem, az ablakra a következő volt írva:"Jobb ha felkészülsz, nem tudhatod honnan ér csapás-Felismerés." Kedvetlenül mentem a munkába, próbáltam figyelni mi van körülöttem, de már eléggé hasogatott a fejem. Elfoglaltam a helyem, és dolgozni kezdtem. Ebédszünetben elmentem egy étterembe, régóta kedveltem a pultoslányt, és tudtára is adtam.Amikor elmondta hogy sose fogsemmit érezni irántam, lekezelő voltam vele. Kérdeztem hol van, de azt mondták valami rossz történt vele, gyógyszert vett be valami miatt és most kórházban van. Ahogy ezt meghallottam, egy éles csattanás kipenderített az ülőhelyemről.Nem volt már kedvem felkelni, főleg azután nem hogy megláttam az asztalon lévő szalvétát, rajta valami írással:"Jobb ha figyelsz mit is teszel, mert mélyen mindig ott vagyok, és bármikor árthatok neked.-Lelkiismeret."
Munka után hazamentem, nem vártam már semmit ettől a naptól. Csak feküdtem egy helyben, fájó fejem fogva. Elgondolkodtam azon, mi is történt ma, miért történt vajon ez mind. Elgondolkodtam azon kikkel találkoztam, kiknek árthattam, és vajon miért vagyok boldogtalan. Felálltam, és belenéztem a tükörbe. Nem magamat láttam. Egy meggyötört, felszínes ember nézett vissza rám. Ahogy elfordultam volna a tükörtől, egy hihetetlen erejű ütést éreztem, és elterültem a földön. Reggel tértem magamhoz, a tükörre a következő volt írva:"Keresheted az indokot mi miért történt, vagy felkelhetsz és elfogadhatod hogy az élet továbbment, és te leragadtál.-Önbecsülés."
Felkeltem, és elindultam. Nem igazán érdekelt hova, az se hogy miért. Elég volt annyit tudnom, hogy mint minden rémálom, egyszer ez is véget ér.
(2012.04.06.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat