Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-01-30 Breakout

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-01-30 Breakout

Izgalmas nap volt. És változatos. Már-már nem is szerdához illő. a szerda olyan bizonytalan. De valahogy minden percében egy picit más.

Megmagyarázhatatlan

Vajon milyen nevet adjunk annak, amikor mások segítése közben kapjuk a legnagyobb pofont? Fő az őszinteség: generációnk legnagyobb gondja a közösülés. Beszerezni a védelmet fontosabb a jövőnél, pont azért, mert a jövőért megy. Innen látszik, ahogy a két világ értelmezési módja hadra kel, ez kérem a generációk változásának megynyilvánulása, független századtól és régiótól. Ami az idősebb rétegnek oktatás és állás, az nekünk balszerencse és szülővé válás veszélye. Így esett, hogy szerencsésebb majdnem kortársam egy jó délután elébe nézett, de félt a beszerzéstől. Tipikus, az embert jobban aggasztja a tűzcsiholás, mint maga a tűz. De én kedves ember vagyok, vagy legalábbis voltam, így segítettem. Ezért nem is akárhogyan lepődtem meg, amikor a sarkon befordulva egy hatalmas, jéggel teli hógolyó talált arcon, nem akármilyen erővel.
De éppen jót cselekedtem. Egy kisiskolás csoport jött szembe velem, nem dobhatta egy gyerek közülük. A semmiből jött, egyenesen a Karma által. Pont amikor jót tettem. Akkor hát ez micsoda? Megmondom én: elégtétel. Az ára mindennek amit a napokban elkövettem. Vagy hónapokban, elég fájdalmas volt ahhoz is. De vajon garantál-e egy pofon egy határozott fordulatot? Ilyen szimpla, ám mégis kegyetlen lenne a sors? A válasz kiábrándító, fogalmam sincs. Hazafelé vártam, hátha bekövetkezik valamilyen pozitív változás, de semmi se történt. Csak ülök, és várom hogy jöjjön valami, ami azt az érzést keltené bennem, hogy igen, megérte az a méretes hógolyó egyenesn a képembe. Elvégre talán a Karma még nem olyan álszent, hogy akkor verje az embert, amikor másokat segít. Még ha közösülésről van is szó.
2013.01.29



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat