Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2013-06-11 Fűben Alvó

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2013-06-11 Fűben Alvó

Egy tökéletes világban...

Egy tökéletes világban megszólítottam volna. Egy már-már őrülten őszinte kirohanásban elmondtam volna neki mennyit jelent. Elmondani minden túlzott és feleslegesen csöpögős érzésemet. Elmondani hogy az elmúlt három hónapban a napjaim fénypontja az a tíz másodperc volt, amíg leszálltam a buszról és megláttam. Egy tökéletes világban talán értékelné, a nyakamba ugrana és többé el se engedném.

Egy kevésbé tökéletes világban észrevesz. Látja hogy mögötte megyek, hátrafordul és köszön. Talán nem akar megismerni, talán megyünk tovább némán és zavartan. Talán csak felismerne. Emlékezne rám, és csak szikráját mutatná annak, hogy meg akarna ismerni.

Egy szörnyű világban észrevenné hogy követem, megfordulna és kiabálna velem. Megkérdezné, mégis mit képzelek magamról. Örökre megjegyezné, és haragudna rám, ezért soha semmi se lehetne köztünk. Elveszne a remény, és ismét üresség és homály venne körül.

De nem történt semmi.

Megjelent előttem, és én mentem utána. Csak néztem, és világok százezreit forgattam végig fejemben. Hozzá akartam szólni, egyszer azért, hogy elmondjam mit érzek, egyszer csak köszönni akartam. Egyszer meg akartam előzni, hátha felismer, köszön, és bunkónak fog tartani, de legalább köszön. De ez nem az a világ volt. Ez az a világ volt, ahol nem csináltam semmit. Csak követtem és azon gondolkodtam, vajon egy másik világban mit tennék. Aztán én jobbra fordultam, ő pedig ment tovább egyenesen. Még egy világot gyorsan leforgattam fejben, amiben lefordulásom pillanatában szólnék utána, és talán csak meglepődve hátranézne, talán felismerne és beszélgetnénk végre. Aztán búcsút intettem a világoknak, az álmoknak, és a reménynek. Leültem egy padra, és leírtam a gonodlataim szomorúan, azon gondolkodva, ami már elmúlt, próbálva nem arra gondolni, hogy mindezt magamnak okoztam, elvégre ez a világ minden másik világ kiindulópontja, és én ott és akkor bármelyik világban élhettem volna, ám én ezt a világot választottam. Ám egy tökéletes világban...

(2013.06.11.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat