Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2015-11-02 I'm Not The Only One

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2015-11-02 I'm Not The Only One

Az igazi bajom az, hogy nem tudom leírni. Néha ki tudom mondani, néha egy röpke pillanatra nme fáj, de nem javul. Csak fáj.

Övé voltál ,mnidentéren. Szeretted, emgnyíltál nkei, lefeküdt velem, és megosztottad magamd vele. Hónapokig szenvedtem , hogy megnyílj nekem, neki ezt azonnal megtetted. Ha nem megy el egyetemre, nem is térsz vissza hozzám. Tényleg azt ihszed, hogy ez csak arról szól, hogy lefeküdtál vele? Ez mnidenről szól. Megoszotttad magmad vele, kötődtéál hozzá. Valaki máshoz kötöődtél. Megcsaltál, minden téren. És most azt várod tőlem ,hogy fogadjam el ,hogy továbbra is megsoztod amgad vele? Továbbra is találkozol vele, továbbra is beszélsz vele és mivel ő csak egy barát, neki ez nem jár nehézséggel. Ő csak vár arra, hogy elbasszam, és el is fogom.

Ha nem bírnád az egyetemet, jöhetnél győrbe. Lakhatánl nálam, vagy unokabátyádnál, minden nap találkzohatnánk, a problémiánk megszűnhetnének.

Te viszont veszprémbe mennél. Hozzá mennél. Ő mindig veled lenne, míg én soha. Nem tudnám elviselni ,hogy ő folyton veled van, ő bármikro veled lehet, még ha nem is adod magad oda neki testileg, lelkileg örök fölénye lenne. Ezt nem tudnám elviselni. Szakítanák abban a pillanatban, és vissza se térnék, hiába szeretsz és szeretlek

Mikor fogod már megérteni, nárcista vagyok! Mindig valakihez haosnlítom amgam, és jelenleg hozzá hasonlítom. mindent, amit ő tett veled, én is tenni akarok. Le akarok feküdni veled egy kurva autóban, és azt akarom, hogy jobb legyek, mint ő, még ha nme is leszek kéeps soha elhinni. Azért voltam boldog veled, mert nme volt kihez hasonlítanom magam. Egyszer az életben nem éreztem ,hogy valaki jobb volt nálam ,hogy valakitől félnem kellene. Mst ezt vetted el tőlem. Hiába bizonyítok, nem tudok hinni magamban. Arra a felsleges idiótára is féltékenyvoltam, mert ő találkzoott a családoddal, ő járt nálatok, én soha. Ez is zavart, és az is zavar, hogy megnyltál ennke a rohadéknak. Hozzá haosnlítom amgam, és ha ő többet van veled, mnit én, azt én nem vagyok képes elviselni. Azt se tudom elviselni, hogy közel engedted magadhoz, azt pedig főleg nme, hogy ragfaszkodsz hozzá. Azt se, hogy folyton azt az érzést kelted, hogy hozzám nem ragaszkodsz. Hogy őt választanád ,hogy hiába tértél vissza, ha egyetemet váltasz, hozzá térsz vissza. Jó napom volt. Nem volt semmi bajom, amíg ezt nem bökted ki, tudatlanul, mintha nme is lenne ezzle semmi baj. És ez fáj igazán. Hogy nem bántani akarsz, nem érzed rossznak, te így gondolod. Nem erúltethetlek, hogy máshogy érezz, és ha nem érzel úgy, ahogyén... Annyira elesettnek, reménytleennek és kilátástalannak érzem magam. Muszáj mindig hozzávágnod valamit, és nem tudom meddig fogom írni. Semmi se változik, csak minden egyre rosszabb lesz, annak a rohadéknak a jelenléte csak elbassza ezt az eégszet. Mivel érdemelem ki ezt a blafaszságot? most kapnám vissza a tavaly nyárt? Azt, amikro azt ihtte mniden rendben lesz de semmi se javult, csak heti jelleggel alálkozgattam vele miközbe másról áradoztam? Ez lenne ez? Az én karmikus visszafizetésem? Ezen esetben nem tehetek mást.... Az ő megoldása a továbblépsée volt, de én vele akarok lenni. Akkor most... Most mi a faszt tegyek? Várjak? Reménykedjek hogy mindne rendbejön? Miféle abszurd kifordult elbaszott vicc ez? A jó kurva éeltbe is. Anniyra elgem van. És megint rádöbbenek, ez mnid az én hibám. ez mnid az én bűnhődésem valamiért amiért azt ihttem káárpótoltam, de nem. Ez a kilátástalan szar helyzet az én karmius vezeklésem, és ez.... Ez se segít igazán. EZ csak az a dolog, amire nem tudtam, nem mertem és nem bírtam rájönni. Ez a kulcsmondat, aminek a létezésében se hittem. Ez itt a végleges változat, az ötöfokú derivált, ami után csak 0 marad. Mindekeözben nem tudok az egyetmere gondolni. Ez azt jelentené, hogy ki kell várnom. Hogy szenvedek ,hogy szenvednem kell, de ez mind... ez mnid az én hibám, és ez mind... Talán javul. Ha nem, akkor tovább vezeklek, bár már fogalmam sincs, miért. Megint hét óra van, és aludni akarok. Nem bírom ezt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat