Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2016-05-23 Nightrain

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2016-05-23 Nightrain

Akotói hangultban találtam amgam, gondoltam megragadom az alkalmat. Talán csak a C-vitamin, talán csak a tény, hogy még csak este 9 van. Valahol az is hozzátesz, hogy nem akarok tanulni. Kicsit minden, ha átgondolom. Mi van most a fejemben. Semmi. Ez lenne az önaktualizálás? Hétfő este van. Amikor reggel felkeltem, mindne akkori esemény mintha már tegnap lett volna. A napok repülnek, én pedig nem csinálok semit. Végül örülök a betegségnek, mert legalább van egy kifogásom. Mert ez van. Magam vagyok, egyedül vagyok, és a tény, hogy tanulnom kellene, elég hamis. Tanulnom, pontosabban gyakorolnom, még pontosabban memotizálnom kellene, ehhelyett átkockulom a napot, majd igazolom, hogy jaaj de legalább nme volt kísértés. Hát tényleg nem volt. Itt akarok munkát keresni nyárra, holott tudom jól, hogy ez csak még több magányt jelent.

Érdekes jelenség ez. Csak még egy az engem jellemző, abszurd szinoníma-paradoxonnal. Ez is egyik nap boltba menet jutott eszembe, talán mlt héten. ELírtam ide vagy bárhova? Nem, mert ide is sietve rtam valamit, ahogy a lejegyzett naphoz is csak utólag ment oda, hogy elmentem boltba. Az összes meglátás kiamrad, amit ezeket a háromperces bolt felé majd bolttól vissza utakon gondolok. Ezek az én új buszútaim. Épp elég ahhoz, hogy működjön az agyam ,nosztalgikus legyek, de elég elszigetelt ahhoz, hogy ne forduljon át az egész emberiságellenes őrjöngésbe.


Ilyet se írok már. Annyira lefoglal... A semmi. A letargia érzése, a bebeszélt üresség, hogy nme írok már semmit. Azt mnodom, hogy nme történik seemi. Történt? Nem.

De elknyarodtam. A paradoxon. A szakítás olyan volt, mint egy válás. Nem tudtam visszailelszkedni, nem akartam mással lenni, mniden reggelem ésestém szar volt, és mindenbe kerestem a kiutat. De átmeneti vlt, mert végül visszatért. Ahogy a magányom is átmeneti. Olyan, mintha egyedül maradtam volna teljesen, de mégse. GYőr üres. Ha asszony jön, rövid időre megjavul. Ha hazamegyek, akkor se vagyok egyedül. Mégis kellőképp fojtogat. Megtapsztalom, milyen lenn,e ha egyedül maradnék. Bármilyen okból. Nem tényleges, ahogy soha semmi sem az, szerencsére. Semmi negatív.

Mostanában esküvői tanu szövegeket mondok alvás előtt. Az egész barni-gina dolog eléggé megfog ahhoz, hogy ezen gondolkodjak. Vagycska nem tudom mi máson. Miért írok hirtelen ennyit? Szeretném azt mnodani, hogy inspirált valami, de hátul, a tarkómnál érzem, hogy ez csak halogatás. Az agyam nem akar infózni. Olyan közönséges. Semmi mély, semi magasztos. Az egyetem ahogy van közönséges, és utálok foglalkozni vele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat