Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2016-07-11 Harlem Streets

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2016-07-11 Harlem Streets

Alig vártam hogy visszajöjjek végre.

Kezdem azt hinni, ez az egész év arról szól, hogy mindenhol szarul érzem magam. Kezdem a nagy lófaszt, már nagyon régóta megbizonyosodtam erről. Csak abban reménykedek, hogy szeptembertől jobb lesz, és közbe várom, hogy teljenek a napok. Itt csak úgy suhan az idő. Itt mindig csinálni akarok valamit, és minden másodpercbe kapaszkodok, ott meg... Ott próbálom kitölteni az időt, itt meg nem tudok választani. És igazából mindez a dobozgép.

gondojunk egy alternatív univerzumra. Egy univerzumra, ahol van egy autóm, így az egész hazajövetel dolognál tudnám hozni a gépet is. Zavaró lenne minden héten lepakolni majd felpakolni, de jóval kevesebb bajom lenne.

Mindig az ellenttek között akadok fent. Nyár vagy tavasz. Győr vagy Szombathely. Ma keresztülsétáltam a városon egy 20+ kilós válltáskával, dögmelegben. Egy ilyen teszt után a tél győz. Télen a télikabát plusz 10 kiló, ugyanakkor a vállam nem fáj, mert védi. Nyáron meg kellett állom a meleg miatt, és nem vetkőzhettem tovább. Plusz ott a KGB ügynök kinézet, nem is beszélve a pisztolykámról. Tél győz, melegen öltözni jóval könnyebb, mint a meleg ellen küzdeni. Ahogy Győr győz, mert inkább vagyok egyedül nyugalomban nyomorult, mint nyaggatós baszogatós káoszban. Itt legalább csak depressziós vagyok, ott meg dpressziós és mérges. Meg aztán itt nem unatkozok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat