Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-01-04 Unspoken

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-01-04 Unspoken

Talán egy nagy szórakoztatónak fogom tartani, ahogy az agyam direkt fájdalmas gondolatokat küld felém, mert nem akar az anyaggal foglalkozni. A makacsság igazán fájdalmas. Talán hazudnom kellene magamnak, de a legnagyobb félelmem, hogy a hazugság igazzá válna.

Mégis...

Mi van, ha behazudnám magamnak hogy könnyebb legyen továbblépni, elvégre választ úgyse kapok, és csak fájdalom vár. Az érvelés hibátlan, a maga hibás módján. Vegyük csak végig (mert nagyon nem akarok készülni és egyáltalán nem futottam ki az időből, ó dehogy):

Legyen a hazugság az, hogy megcsalt. Nem az első eset lenne nála, szóval teljesen megalapozott feltételezés. Szóval az alapfeltételezés szerint megcsalt. Ironikus lenne és talán (nem csak talán) nagyonis megérdemelném, szóval egy kis alapja is van. Ha megcsalt, azt nem lehet megjavítani, a kapcsolataim egyetlen igazi megsemmisítője egy ilyen tézis. Ezáltal felelseges rá várnom, mégcsak rágondolnom is felesleges. Noha lehet hogy nem így van, amíg nem keres, egyszerre csalhatott meg és nem csalhatott meg, az információ hiányából fakadóan a bizonytalanság az egyetlen bizonyos pont. Bánom hogy hülye vagyok, máskülönben már megdöglöttem volna a qvantumfizika oltárán. Szóval. Van egy tézisem ami segít abban hogy mégcsak ne is gondoljak rá, ami, tekintve hogy a másik véglet az hogy rá várok, már rövidtávon kifizetődő mentalitás, hát még hosszútávon. Elősegíti azt is, hogy még ha üzenne se oldódna meg semmi, de úgyse üzen. Ezáltal van egy gondolatmenet ami alapján feleslegesség teszem a hozzá való kötődést, a körforgás végbemegy és ha nem lenne vizsgám holnap és holnapután már neki is ugranék a novellának amit ez a helyzet szül.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat