Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-01-18 Let Us Run Little

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-01-18 Let Us Run Little

Egy másik oldalról való megközelítés alapján viszont valahol biztos jó hogy minden napra egy számcímet tettem ki. Elméletben jó ötletnek tűnt, és már van több mint 1000 számcím itt. Ugyanakkor ebből minimum 400-at meg se hallgattam ,csak kétségbeesetten kerestem egy címet éjfél előtt 5 perccel ,és ez a bejegyzéseket is remekül jellemzi. Az elmúlt fél évben talán egyszer se voltam igazán elfoglalt, a múlt hét volt az egyetlen alkalom hogy annyira összesűrűsödött a program hogy nme tudtam ide írni. És tényleg, a múlt hét csütörtök este-szombat reggel időszak igazán ritkán tényleg azon napok egyike volt amikor nem volt 5 percem megcsinálni egy gyúrást (és amikor majdnem megcsináltam másfél órán át kattogott a szívem). Ki is zökkentem ebből a világból, és most nem tudok elkezdeni tanulni a holnaputáni vizsgára, mert vasárnap reggel határozottan fájt a tudat hogy nem, nem minden napom ilyen pörgős, továbbra is egyedül leszek a hét javarészében.

De elkanyarodtam attól amire utalni akartam. Néha a részletes napi leírásaim is 4-5 sorosak (hahaa, politika) mert lemaradok velük, és amikor az egy héttel azelőtti napot akarom leírni, nehéz részletesnek elnni. Másik eset ha azon napokon a padomnál voltam, és hirtelen 5 oldalas esszéket kell begépelnem. A lényeg hogy a zenecímeknek valahol engem kellett volna tükrözniük, ám hiába hallgatok sok zenét, nagyon ritka hogy valamelyik tényleg az adott naphoz illett, ekkro pedig meg is jelöltem. Rengeteg számot direkt félretettem jobb napokra, avagy azt tapasztaltam hogy hazafele menet ezt a számot hallgattam és remekül leír mindent... De már felhasználtam.

Elméletben mindig minden jól néz ki, de egy ponton túl a legjobb terv is rombadől. Ez a tíz éves valami is csak ez, és ha nem érezném... Nincs rá jobb szó, veszélyesnek, igenis hogy megtartanám csak azért, mert igazán ritka hogy az ember egy hosszú, HOSSZÚ görgetéssel végignézheti tíz év jellemfejlődését. Egy negyedikes ballagás és nagyanyám halála, még mindig emlékeszem hol is kezdődött, egészen pontosan egy szülinapi buli után kezdtem el, avagy mindenképp akörül. Nem releváns információ.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat