Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-01-21 Thirteen

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-01-21 Thirteen

Idióta gondolat lenne 100+ napig csak búcsúztatnom ezt az egészet, noha épp elég "lezáró" gondolatom lenne hozzá. Inkább valami általánosabb dolog van ma bennem. Biztos leírtam már párszor, de leírom még egyszer: Minden emberi kapcsolatom úgy ér véget, hogy egyszercsak nem beszélünk többet. Oké, ez így magába nem lenne meglepő, de fanni pl. majdnem szomszédom volt, a szakításunk után még 3 évig láttuk egymást buszon, de többet nem beszéltünk. Így azért már talán éreztetem amire utalni akarok. Hiába vagyok egy légtérbe valakivel, többet nem beszélünk. Általában elfogadom ezt, ahogy én látom a dolgot mindenkivel lejár egy nap a szociális szavatosság. Ez a dolgok rendje.

Viszont az megfogott, hogy vele is így ér véget. Legalább cselesebb volt, ha nem keres soha többet nem is látjuk egymást. Így érthetőbb, de mégse vártam volna.

Vele nem.

Folyton fel kell tartani, hogy minden amit gondolok magamról és az emberekről vagy egyáltalán az engem körülvevő világról, mind-mind hamis. Nem feltétlen hamis, de nagyobb eséllyel tévedek, minthogy pont eltaláljam. Ezért amikor azt hittem, hogy együtt leszünk... Az még... Hát, mondjuk hogy oké hogy ebbe tévedtem, de az hogy ne is beszéljünk... Egy nap véget ért a beszélgetés és ennyi. Azért ez...

...Ez megváltoztatja a jövőbeli társas kapcsolataim.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat