Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-01-23 DogFestivalDirections

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-01-23 DogFestivalDirections

Baszni bele, egy ponton túl a nem zene is zene, és a nemcím is cím. A maga módján jó érzés nem igazi zenét hallgatni. Lisztával kocsikáztunk Zuglóban, amikor ez a szám ment. Végigröhögtem az egészet. Nem volt ez egy jó exkurzió, de valójában saját magammal veszekszem. Bármennyire gyűlölöm azt a várost, valójában meg se próbálom nem asszociálni a fájdalmaimmal. Sajnos az egész város szar számomra, és nem mintha régebben jobb lett volna. Talán, amikor először mentem, bár már fogalmam sincs az mikor is volt. Vissza akartam nézni. A Dunapart a legfájdalmasabb rész ilyen téren.


Mindenkinek van egy olyan ismertetőjegye, amit nem választhat ki maga, és ezáltal nem is szándékos. Az övé az volt, hogy mindenhol összepusztult. Egy reggel volt, és egy ronda épület mellett haladtunk el, sietve a metróra. Épp egy pocsolyánál csúszott el, kb a saját lábában, mert még jég se volt. Sose láttam annyira gyönyörűnek, mint akkor. Nem volt értelme, ahogy annak se ahogy hirtelen elsírta magát. Az egész... Értelmetlen volt, és pont ezért éreztem minden korábbinál jobban, hogy baszhatom. Hogy szeretem azt a nőt.

Akkor annyiban is maradt a gondolat, csak több mint egy évvel később jöttem rá a tényleges befejezésére:

Baszhatom, mert amikor elhagy, nem leszek képes túljutni rajta. A város és a ronda épülete örökké emlékeztetni fog rá és örökké szomorú leszek, ha arra járok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat