Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-02-26 Same Drugs

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-02-26 Same Drugs

Hajnali egy volt, én pedig józan voltam, először mentem be a városba anélkül, hogy ittam volna. A Bohém mindig egy olyan hely volt, ahol bárkivel találkozhatott az ember. Ott volt a lány, a lány aki megőrjített.

Arra gondoltam, mennyire néztem volna rá máshogy, ha lefeküdtem volna vele akkor. A kedvenc hazugságomra gondoltam. Arra, amit akkor mondtam, amikor azt hittem nem leszek magamra hagyva többet. "De jó, hogy nem feküdtem le vele, egy életre elrontott volna minden más élményemet."

Amikor aztán újra magam maradtam, ez lett a kedvenc monológom: "Ha lenne egy időgépem, ha csak egy kívánságom lehetne, ha egy dolgon változtathatnék a múltamban, Hitler és Szeptember 11 bekaphatná, visszamennék arra az estére, amikor ez a lány mellettem feküdt, és szétkefélném az agyát."

És most egy asztalnál ültem vele. Ez a lány gyönyörű volt, nem csak nekem gyönyörű, mindenkinek gyönyörű. Ezt a lányt akarni nem más mint beállni a tömegbe. Most, majdnem három évvel később, egyedülállóként, vele szemben ülve azon gondolkodtam, vajon hogyan néznék rá, ha minden más ugyanígy alakul, csak akkor lefeküdtem volna vele?

Azt hiszem fájt volna. Értetlenül bámultam volna rá, és próbálnám keresni bármi jelét annak, egyáltalán emlékszik-e rám. Így csak a nevetségesen szép lány marad, és a főszereplője a Hazavittem Egy Nevetségesen Szép Lányt És Én Hülye Nem Dugtam Meg - storynak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat