Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-04-06 Deeper Down

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-04-06 Deeper Down

Olyan érzés, mintha magamnak panaszkodnék. Talán az is történik. Idiótának érzem magam. Vajon mindig ennyit gondoltam rá mennyire magányos farkas vagyok? Nem szeretem a komolytalan témákat, de már a kockulásban is előjön. Panaszkodnék hogy egyedül játszok mindent, de sose vonzz a csapatjáték. Feljöttem, hogy egész héten egyedül legyek.

Persze örültem volna, ha átjön. De ez csak a fejemben létezett. Attól még örültem volna. Ez a legnehezebb. Mély ellenkezés ellenére elfogadni: Ahogy a dolgok jelenleg állnak (és ebben egy lassan kialvó optimista pislákolás lelhető fel) idén nyáron egyedül leszek. Rohadtul nem tetszik a gondolat, rohadt nehéz megbarátkozni vele, még nehezebb elfogadni.

Elég szar gondolat hogy átjött mégis egyedül maradok. Nem találkozik velem félúton, és mással se találkozok.

Valaminek változnia kell

Elegem van hogy olyan mintha hatalmam lenne HA a belső gondolatom végeredményben negatív. Például "Nem baj ha nem lesz belőle semmi, legalább beszélgettem egy lánnyal." Nem lett belőle semmi. "Ha nem is lesz több belőle, legalább adott egy régóta hiányolt kezdőlökést és elindított." Megadta a kezdőlökést, majd abbamaradt a dolog.

Szóval most ténylegesen, ide erre a barna vonzás törvénye faszom qvantumfizika felületre írom, hogy talán valóra válljon:

Emellett a lány mellett akarok ébredni és vele akarom tölteni legalább a nyarat, de lehetőleg hosszabb időt is.


Schrödinger, ne baszakodj velem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat