Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-04-11 You Are My Face

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-04-11 You Are My Face

Szeles volt a padomnál, ezért eljöttem onnan. A CITY busz épp elment, háromnegyed volt. A park mellett sétáltam, amikor Pál jött szembe velem. Sokat gondolok Pálra, azt hittem legjobb pajtik leszünk, erre már alig beszélek vele. Beszélgettünk kicsit, mindketten kicsit sietve, bár nem igazán volt hova. Ahogy elköszöntem és a hídhoz értem, eszembe jutott hogy amikor utoljára beszéltünk még jóval megviseltebb voltam. Aztán valahogy a matektanár jutott eszembe, talán valahol a matek és a bukás egy pillanatra beugrott, és onnan. Minden esetre kb. a híd háromnegyedénél voltam, amikor eszembe jutott, ahogy mondtam neki hogy elengedtem a lányt, hátha egy nap lesz értelme újrakezdeni. De jó, hogy többet nem beszéltünk - gondoltam - számára a történet ott ért véget, ahol még menthető volt.

És ekkor jött a gondolat, amitől kis híján ott helyben ledermedtem: Mi van a happy end után? A film véget ér, minden rendben, de a történet folytatása ugyan úgy tragédia lesz. Elkezdett cikzni bennem a gonodlat, pár mondat, az írás stílusa, de még nuygodt volta. Aztán hirtelen rájöttem,hogy azonnal le kell ülnöm és megírnom ezt. Azzal leültem a Dunakapu Téren, annál a fura üveg-valaminél, ami ironikus módon versekkel volt teletűzdelve, mert kötlészet napja. Szóval az író leült, és alkotni kezdett. Kizárva a világot, kizárva a tizenéveseket. Épp délt ütött az óra, és gond nélkül ott ültem egy órán át, megállás nélkül alkotva. Elsiettem a végét, de este aztán befejeztem.

Előadáson szarul voltam, nagyon szarul Nem beszélt velem, rá se nézett. Nincs vele mit kezdeni, de nincs önbecsülésem. Bárcsak olyan hülye picsa lehetnék, mint ő, hogy letudjam annyival hogy "ő baja". De nem. Majdnem nyolc hónap alatt ő volt az egyetlen lehetőségem a kiútra, és csak ezért tűrtem a sok faszságát. ÉS nem lesz könnyű elküldeni a faszba, de el kell, mert ennek így semmi értelme. Sokat segített, de most már elég a játékból. Hiába nincs rám kurvára kereslet, tudom hogy értékes vagyok és a kurva életbe is, ha nem velem játszaná az idióta játékait nem lenne kivel, szóval lesz szíves rájönni hogy mivel is játszadozik. Faszom az egészbe.


Legalább írtam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat