Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-04-12 Ants Marching

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-04-12 Ants Marching

A barátnőjével legjobb pajtik vagyunk. Keveset beszélünk, mégis. Lassan úgy tekintek rá, mint egy kis úsztatóra, ami köré magamfajta fura típusok gyűlnek. Jelenleg baszódjon meg. Egyszer megbánthatott, másodszorra már baszódjon meg. Természetesen újra és újra átrágom magam minden egyes mondatán, nagyon okosnak érezve magam az egész "short attention span tinder fuck date generáció"- beszédemtől.
Jut eszembe, ma nagyon kreatív voltam. Kis híján elkéstem az első gyakorlatomról, mert még le kellett írnom valamit. Ott aztán végig a tökéletes előadásról álmodoztam, és nagyon inspirált voltam. Ekkor beszélgettem a barátnőjével, aki olyan kedves. Rokon lélek, lehet hogy egy igazi infp. Szóval beszélgettem vele. A cukicsaj is hozzámszólt, bár nem emrtem észrevenni. Meglepett. Most, hogy napi szinten kap kolbászt, szociális lett. Lehet bármilyen foglalt, valahányszor ránézek azt képzelem hogy hátulról tolom, és azt akarom hogy azzal az unalmas képével rágózzon. Át is nevezhetném Fura Szexuális Fantázia Indukáló Lánynak. Szóval ahogy a barátnőjével beszéltem, azt mnodta én mindig energetikus vagyok és mnodtam hogy nem ,amikor a depresszió győz akkro nme de ma írói hangulatba vagyok és akkor szóba került az írás. Nem akartam mondani a címet. Elkerülhetetlen. Azt mnodtam félénk vagyok az írásaimmal, és nme hazudtam, félénk is vagyok.

Ezután viszont meglepett. "Te és a félénkség?"-kérdezte.
Mindig hátrányos helyzetbe pozíciónálom magam, és tudtam hogy ferde a magamról alkotott képem, de ennyire? Magabiztosnak tűnnék? Előfordulhat, hogy a kifelé vetített képem JOBB mint amit a fejemben látok?

Létezik személyiség-anorexia? Ha nem, megtarthatom?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat