Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Rhett Butler naplója


Rhett Butler [320010 AL], gazdája Rhett Butler
2017-04-21 Pickled Ginger

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/320010
2017-04-21 Pickled Ginger

Néha elhagyod a házat, néha a ház hagy el téged.

Természetesen a ház nem tud elhagyni, viszont te több értelemben is elhagyhatod a házat, akár egyszerre is.

Április második fele: a legrosszabb időszak Győrben. Kinyitom az ablakot, és koncertek sorozatát hallom. Az emberek élnek, én pedig itt vagyok. Minden korábbinál magányosabb vagyok olyankor.

Nem mintha tavaly jobb lett volna. A parton hallgattunk pár koncerten, ő pedig elsírta magát amikor a depressziómról beszéltem. Úgy érezte, ő vall kudarcot hogy nem tud boldoggá tenni. Ami baromság volt. Viszont elgondolkodtat...

Ha nem dob ki, ha nem szabadul meg tőlem, ha stb stb egyéb önmosdató nézőpont megerősítő kifejezés, vajon változtam volna egy kicsit is? Egész biztos vagyok benne, hogy ugyanazt a kört írtam volna le mégegyszer, és szarul lennék, mert nem változott semmi. Nem mintha számítana hogy változok, nem mintha kellenék bárkinek is.

Tegnap este mielőtt elaludtam volna volt egy gondoaltom, ami kicsit megnyugtatott: Folyton arra gondolok, hogy minden nekem való lény okosabb annál, hogy egyedül maradjon. De mi van, ha egy nekem való lány azért van egyedül, mert pont úgy nem talál senki kompatibiliset, ahogy én? Teljesen lehetséges. Ez megnyugtatott.

Visszatérve... Változtam kicsit. Nem vagyok mérges, nincsenek elvárásaim, megértőbb vagyok és megtaláltam magam. Mr. Regular videóit hallgatva úgy érezhetem ,hogy egy 35 éves férfi szintjén vagyok, ami messze van a 62-től, de ha azt vesszük, hogy az átlag 21 évesnek mérgesnek ekllene lenni... Folyton a gyermekbetegségeimre gonodlok amiket még mindig nem nőttem ki.

Egyéb híreinkben: Ma elmentem cipőt venni. Neten megláttam, bementem rámutattam felpróbáltam két színben majd megvettem azt amelyik ment az inges kiszereléshez.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat